Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Apukák! Számotokra mennyire...

Apukák! Számotokra mennyire fontos az előző házasságotokbók született gyermek? Mit tennétek ha a jelenlegi párotok nem jönne ki jól a gyerekkel?

Figyelt kérdés

Tegyük fel hogy a gyerek (17 éves) azt mondta nem szeretne kettesben maradni az új párotokkal és mindig leginkább akkor megy hozzátok amikor a nő nincs otthon. A gyerek úgy érzi a nő féltékeny rá (is) és emiatt kényelmetlenül érzi magát a társaságában. Megpróbáljátok megbeszélni ezt a pártokkal amire ő csak annyit mond hogy az egész hülyeség.

Errőltetnétek hogy találkozzanak és összebarátkozzanak úgy is ha ez három év alatt nem ment nekik vagy hagynátok?

2020. szept. 9. 14:41
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
90%
Szereted a gyerekedet vagy sem ez a kérdés? Ha nem akkor mond meg neki hogy ne erőltessétek ezt a dolgot nem kell talalkozgatni felesleges. A színjáték senkinek nem jó. Ha igen akkor meg próbáld ezt kimutatni felé minél jobban mert ha feszelyezve érzi magá a társaddal az valószínű nem alaptalan. Nem eröltetném a dolgot. A ti kapcsolatotok is gyenge lábakon áll azt kéne megerősíteni először. És ha már bízik benned és érzi hogy fontos szeretve van akkor építeni a kettőjük kapcsolatát. Az alap probléma hogy szerintem nem érzi a szeretetedet és ha a párod is ott van kirekesztettnek érzi magát. Ha igaz is amit mond hogy a párod féltékeny rá és nem kedveli akkor végképp nem szabad ezt erőltetni. Old meg hogy tudjatok elég időt együtt tölteni kettesben. Még ha jóban is lennének a pároddal akkor is szüksége van a gyereknek a kettesben töltött időre. Ha két ember nem kedveli egymást az nem lehet erőltetni. Van ilyen. De a ti kapcsolatotokat nem kell hogy ez befolyásolja. Később ha a párod akar nyitni felé esetleg jó ötlet lehet ha ő hívja el valahova nélküled. Az őszintébbnek hat és talán meg is tudják beszélni az érzeseiket. Már nem kicsi a gyerek de a gyerek mindig a gyereked lesz akkor is ha 40 éves és nem mindegy milyen a kapcsolatotok. Én már 40 vagyok és nekem most is fáj hogy nem vagyok elég fontos az apukámnak. Az új családja nem szeret velük nem akarok találkozni ő meg velem nem akar kettesben. Pedig néha ennyi idősen is jól esne meg lenne igényem rá.
2020. szept. 9. 15:44
 12/13 anonim ***** válasza:
75%
Én szintén 17 éves voltam amikor Anyukámnak új párja lett, szerencsére barátilag viszonyult hozzám és nem szólt bele semmibe. Nekem csak az volt a fontos, hogy Anyukámmal rendes legyen, amúgy különösebben nem érdekelt, éltem én is a saját életem, még jó is volt hogy pasi ügyekben tudtam tanácsot kérni egy kívülállótól😃 Amúgy akkoriban engem kicsit inkább zavart hogy közös programokat akartak velem csinálni, szerintem ez pont az a kor amikor a "gyerek" már saját életet akar élni, nem azzal van elfoglalva hogy apuka vagy anyuka nem vele foglalkozik hanem mással, sok inkább örülne neki
2020. szept. 9. 16:12
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Leírhatatlanul nagyon.

Nem kell mindenkinek kijönni egymással, de gyermekeim az életem szoros részei, közel állunk. Szóval....

2020. szept. 9. 19:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!