Normális dolog, ha valaki egyáltalán nem iszik alkoholt?
Figyelt kérdés
2010. aug. 6. 10:26
1/21 anonim válasza:
Miért ne lenne az?
Vannak olyan emberek, akik úgy gondolják semmi szükségük nincsen az alkoholra, anélkül is jól tudják magukat érezni.
Normális dolog az, hogy a nők nadrágot hordanak?
Ne kérdezzünk butaságot!
2/21 anonim válasza:
Persze. Maximum kilóg a sorból, de azzal meg nem kell törődni :) Én szinte egyáltalán nem iszok alkoholt, idén összesen 1 doboz citromos sört ittam, ennyi volt a teljes alkoholfogyasztásom.
3/21 anonim válasza:
Ez tényleg buta kérdés..Miért ne lenne normális ha valaki nem iszik alkoholt..Én sem iszom..és jól elvagyok nélküle...és teljesen normális ember vagyok..
4/21 A kérdező kommentje:
Akkor úgy kérdezem, hogy elfogadott dolog, hogy társaságban nem iszik egy férfi alkoholt? Szinte mindenki iszik ebben a társadalomban, függetlenül, hogy férfi vagy nő.
2010. aug. 6. 10:34
5/21 A kérdező kommentje:
De nem cikiznek miatta?
2010. aug. 6. 10:35
6/21 anonim válasza:
Ha normális a társaság, akkor nincs ezzel semmi baj. Nálunk baráti társaságban 5-6-7 emberből 2 egyáltalán nem ivott alkoholt, és semmi cikizés, lenézés nem volt.
7/21 anonim válasza:
miért ne lenne normális?
ez olyan kérdés minthogy normális-e az aki nem dohányzik!
én sem, sőt nagyon sok barátom, barátnőm sme él egyik legális droggal sem... tehát nem iszik, nem dohányzik, sőt a nem legális drogokkal sem él
lehet mi már rájöttünk arra hoyg a teljes és szép élethez nincs szüksége az embernek ezekre a népbutító dolgokra..
persze ennek ellenére senkit nem itélek el aki él ezekkel.. max kevesebb agysejttel nem jönnek majd rá arra, mit tettek
tudod van egy örök igazság: boldogok a lelki szegények
9/21 anonim válasza:
az én férjem sem iszik..., így aztán a vezetéssel sincs gond... :)
10/21 anonim válasza:
Miért ne lenne az? Elferdült egy világkép, ha valaki szerint nem normális, ha valaki nem iszik alkoholt. Az alkohol öl, butít és nyomorba dönt - inkább az a nem normális, aki képtelen mértékletesnek maradni. Ezért van ebben az országban egymillió alkoholista...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!