Hogy tudnám anyámat meggyőzni, hogy normális állása van és hogy már ne váltogasson annyit? Miért találgat ennyit?
Figyelt kérdés
Anya sajnos mindig mindennel elégedetlen, neki soha egyik munkahely sem jó. Gyárban dolgozott 3 évet, amit egy operáció miatt ott kellett hagynia (de amúgy is panaszkodott a helyre, el akart jönni amúgy is). Az elmúlt fél évben már ez a harmadik munkahelye (ápolóként). Az első ápolói munkahelyről elment, mert állítása szerint buzerálták őt a kollégák, a második munkahelyről is elment, mert nem bírta a környezetet (elfekvő volt kórházban, tudta, hová megy), most ápoló egy otthonban (itt sem jó egy kolléga és el akar menni, mert olyan munkát akar, ahol nincs felelősség). Ez a legújabb ápolói munkahelye 2 hete van meg, de már gondolkodik más munkán (mint takarító vagy bolti eladó). De már tudom mi lesz ennek a vége. Ha elmegy takarítani, nem lesz jó a munka, mert fáj a háta és keres megint másikat. Aztán azt is mondta, hogy pár év múlva visszamegy a gyárba dolgozni, ahol dolgozott (ahonnan ugye akkoriban el akart jönni mert olyan rossz), mert olyan munkát akar, ahol nincs felelősség. Ápolóként emberek felett vállal felelősséget, boltban a kassza miatt és ezt nem akarja. Már 54 éves. Hogy magyarázzam el neki, hogy az ő korában már jó lenne megállapodni egy helyen és nem hónapról hónapra új munkahelyre menni? Attól félek, egyszer két szék közé esik, aztán el kell őt tartanom. Annyira gáz, mikor valamelyik barátnőm megkérdezi, hogy "és anyukádnak hogy tetszik az új munkahely?" Közbe azóta már 2 új is volt és fogalmam sincs, hogy barátnőm melyikről tud. Már inkább semmit nem válaszolok erre a kérdésre.2020. szept. 6. 11:11
11/19 anonim válasza:
Anyukád nem szeret dolgozni, és az a jó neki, amikor otthon lehet munkanélküliként. Ezen nem tudsz változtatni.
12/19 anonim válasza:
Menj el dolgozni gyarba vagy
Apolonak s rajossz hogy nem is olyan jo az
13/19 A kérdező kommentje:
Én fogalmaztam rosszul, nem ápoló, hanem segédápoló. Egy segédápolói tanfolyamot végzett el, azzal el tudott helyezkedni ezen a téren.
2020. szept. 6. 11:58
14/19 A kérdező kommentje:
12-es elhiszem hogy rossz, na de akkor nem kell olyan munkahelyre jelentkezni.
2020. szept. 6. 12:00
15/19 anonim válasza:
És ha mégis? Te nem anyádat félted, hanem a pénztárcádat. Amúgy nem kötelességed eltartani, ne fossál.
16/19 A kérdező kommentje:
Jaj hogy milyen emberek is vannak itt :D 15-ös gratulálok az értelmi szintedhez. Köszi rád nem vagyok kíváncsi.
2020. szept. 6. 12:16
17/19 anonim válasza:
Anyukád szemszögéből tudok beszélni, mert én is ilyen vagyok, hogy nem tudok hosszabb távon meglenni egy munkahelyen. Aki ilyen típus, azzal nem fogsz tudni mit csinálni. Engem is győzködtek, hogy változzak meg, és fiatalabb koromban meg is próbáltam hosszabb ideig ott maradni egy munkahelyen, de egy idő után már egyszerűen nem tudtam úgy teljesíteni, ahogy elvárták volna, mert vágytam volna máshová, és akkor meg engem rúgtak ki, ami sokkal rosszabb, mintha én mondok fel.
18/19 anonim válasza:
Lehetseges hogy egyszer kifog olyan helyet ahol erdemes kompromisszumot kotni s ottmaradni
19/19 anonim válasza:
Apám kétévente költöztetett minket az ország egyik végéből a másikra, mert megunta a munkahelyeit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!