Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elvileg most szakiottam a...

Elvileg most szakiottam a barátommal. Szakitást hogyan lehet feldolgozni? :S

Figyelt kérdés

szakitásos idézeteket olvasok és némelyik hatására a sírás kerülget és ki is pottyannak a könnyeim. majdnem 3évet jártunk. én 20 barátom22. az utobbi idöben rengeteg volt a vita a nem egyet értés, a "majdnem szakitás" de utána csörgött a telefon h nem ugy gondoltuk. de a mostani elvileg valodi szakitás más, közös megeggyezés.

ok: ma eljött hozzám barátom. még 2hete vettem 2 fölsöt, lányosabbakat. nagyon tetszenek nekem. ma megbézte és mondta h ebben ugy nézek ki mint 1 ribanc. h milyen ribancos:S és én pofon vágtam mert nem vgayok ribanc, és a fölsök sem olyanok többen igazolták! nem kivágott agyoncicomázott méregdrága plázai cuccok.

meg mondta h én nem vehetek fel ilyet. hát ne ö döntse már el. hétvégn ugy volt utazunk el és megzsarolt h ezért nem fogunk menni sehova amradok itthon.pedig nagyon készültem és vártam:/ na mind1 ez volt a mai veszekedésünk. és most este felhivott h elkérje a számlaszámom mert tartozok pénzel h átutalja megköszöntem neki ezt a majd' 3évet meg h jo volt utána letettük h vége.

én beültem ide a gép elé olvasom a szakitásos idézeteket sirok. csörög a telefon ö volt. felvettem h it akar. beleszol: te sirsz? kérjél bocsánatot.mondtam h bocsánatot kérek a pofonért h tisztább legyen neki.

mondtam h mit akar mert télleg vége.és vissza kérdezett h tényleg mondom igen. letettem a telefont az ágyra mert megint készültem sirni, erre mondja ne hangositsam ki. nem volt kihangositva és letette. azota nem hivott énsem öt.

sztek szeretem ha sirok?v ennyire gyenge vgayok lelkileg?

2010. aug. 6. 00:03
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:

vége mondtam neki. sirt.

ajj tudnátok milyen nehéz ez nekem,és neki is.

szeretem és igy nagyon nehzé elengedni

2010. aug. 6. 09:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!