Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elvileg most szakiottam a...

Elvileg most szakiottam a barátommal. Szakitást hogyan lehet feldolgozni? :S

Figyelt kérdés

szakitásos idézeteket olvasok és némelyik hatására a sírás kerülget és ki is pottyannak a könnyeim. majdnem 3évet jártunk. én 20 barátom22. az utobbi idöben rengeteg volt a vita a nem egyet értés, a "majdnem szakitás" de utána csörgött a telefon h nem ugy gondoltuk. de a mostani elvileg valodi szakitás más, közös megeggyezés.

ok: ma eljött hozzám barátom. még 2hete vettem 2 fölsöt, lányosabbakat. nagyon tetszenek nekem. ma megbézte és mondta h ebben ugy nézek ki mint 1 ribanc. h milyen ribancos:S és én pofon vágtam mert nem vgayok ribanc, és a fölsök sem olyanok többen igazolták! nem kivágott agyoncicomázott méregdrága plázai cuccok.

meg mondta h én nem vehetek fel ilyet. hát ne ö döntse már el. hétvégn ugy volt utazunk el és megzsarolt h ezért nem fogunk menni sehova amradok itthon.pedig nagyon készültem és vártam:/ na mind1 ez volt a mai veszekedésünk. és most este felhivott h elkérje a számlaszámom mert tartozok pénzel h átutalja megköszöntem neki ezt a majd' 3évet meg h jo volt utána letettük h vége.

én beültem ide a gép elé olvasom a szakitásos idézeteket sirok. csörög a telefon ö volt. felvettem h it akar. beleszol: te sirsz? kérjél bocsánatot.mondtam h bocsánatot kérek a pofonért h tisztább legyen neki.

mondtam h mit akar mert télleg vége.és vissza kérdezett h tényleg mondom igen. letettem a telefont az ágyra mert megint készültem sirni, erre mondja ne hangositsam ki. nem volt kihangositva és letette. azota nem hivott énsem öt.

sztek szeretem ha sirok?v ennyire gyenge vgayok lelkileg?

2010. aug. 6. 00:03
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

ezt " amindig velem akar lenni"ugy értem h nem dijazta ha mással is voltam 1 kicsit..

jaj de rosszul érzem magam.

nem szabad felhivnom ugye?:S:S

2010. aug. 6. 00:50
 12/21 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, de ez infantilis a részéről, nagyon is. Nem csodálom, hogy betelt a pohár... mondd meg az exbarátodnak, ha téged csesztetni próbál valamivel, hogy nőjön fel! El sem tudom képzelni, hogy juthatott eszébe, hogy hazudozzon, hamisítson, lustaságból megbukjon, és még másra kenje...
2010. aug. 6. 00:55
 13/21 anonim ***** válasza:
nincs egy jó barátnőd, családtagod akit felhívhatsz most? az fontos lenne, hogy beszélj valakivel, de ne vele!! az ilyet nem szabad megsajnálni, tudom, nagyon nehéz megállni, de sokkal jobb, ha nem keresed, mert akkor egy idő után egyre kevésbé vágyódsz utána. Viszont ha beszélsz vele vagy találkozol, az nagyon megnehezíti a dolgot
2010. aug. 6. 00:57
 14/21 A kérdező kommentje:
anyu és apu nyaralnak:S bátyjám van aki már alszik mert hnap dolgozik. neki vázoltam az esetet a vita után szte már csak nyüglödtünk és szüleim szerint is:/
2010. aug. 6. 00:59
 15/21 anonim ***** válasza:
Akár mennyire is úgy érzed,hogy szereted ezt a krapekot ne engedj az érzésnek!Ha már a kapcsolat elejétől fogva hazudik neked,lusta mint a disznó és másra hárítja a saját felelősségét nem értem,miért maradtál vele,nem bíráskodásnak szánom.Találsz még ezerszer jobb férfit ennél a majomnál,add meg neki a pénzét,ha ilyen bunkó és szakítsd meg vele a kapcsolatot.És még utolsó tippem az,hogy ne hallgass szomorú zenéket meg ilyen letargiás izéket,az rendben van,hogy sírsz de ne szomorítsd el magad még jobban.Végy egy nagy levegőt és nézz a jövő felé.Plusz tanulj sokat:P
2010. aug. 6. 02:04
 16/21 anonim ***** válasza:
Ejj, értem én a gondjaidat. Én is így jártam. Már lvl60-as karim volt wow-ban, de sose tudtam meg miért, de egyszerűen letörlődött. Próbáltam visszaszerezni a drágát, de nem sikerült. Azóta teljesen megváltoztam. Azt ajánlom, hogy próbáld feldolgozni, de közben csinálj valami mást is, hogy elterelje a figyelmedet és megnyugodhass.
2010. aug. 6. 03:45
 17/21 anonim ***** válasza:
Mi is ma szakítottunk én 20 ő 22 xd milyen furi. Még a helyzet is hasonló :D Én csak röhögök rajta, lekaksizom, nem tudja mit veszít. (5 év) Majd jön másik.
2010. aug. 6. 04:21
 18/21 anonim ***** válasza:
Szerintem te nem is akartál szakítani. Hívd és beszéljétek meg, aztán hétvégén utazás. Ilyen hirtelen felindulásból nem jó szakítani, mert nem gondolja komolyan az ember.Én is csináltam ilyet, mert olyankor annyira haragudtam rá, de felesleges ilyen hülyeségeken veszekedni. Könnyű mondani így kidobnám , úgy kidobnám. Rajta hívd fel.
2010. aug. 6. 08:21
 19/21 A kérdező kommentje:

de ha most nem szakitanék akkor lehet sosem birok vele.

elvileg jön most kihzoaa a neki ajándékozott dolgokat:S én nem szedtem össze a holmiját.

lehet hirtelen felindulás de én nem birom tovább meg zsarol h nem megyünk elötte is ezt csináltam oké lenyeltem de mostmár..mindez gyült bennem. szeretem persze nem volt tervben a szakitás.

reggel felhiv(egész este nem aludtam)h fent vagyok e .mondtam h alszok hagyon békén ls fogja fel h vége. és váratlanul érte..mikor ö mondta ki tegnap h vége.

én mem fogok elnyomottan élni. meg mindig veszekedjek mert ö megsértödik ha a barátaimmal vagy a családommal is akarok lenni.

nehéz de ez van muszáj erösnek lennem=(

2010. aug. 6. 08:35
 20/21 anonim ***** válasza:

A ribancozás, a pofon (=erőszak, mindegy, melyik részről), az, hogy "magadnak köszönd a szakítást" (rád keni az egészet, pedig egy kapcsolat sosem egy emberen múlik, mindig kettő kell hozzá, ahhoz is, hogy tönkremenjen, nincs hibás fél, mindketten hibásak), a zsarolás - mind azt mutatja, hogy ez nem egy jó kapcsolat.

Ha szeret, akkor ribancnak is szeret (ha az lennél), mert elfogad olyannak, amilyen vagy. Ha nem fogad el, kár erőltetni.

Ne olvass szomorú idézeteket, utazz el a barátnőddel.

2010. aug. 6. 09:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!