Hogy tudnám meggyőzni a szüleimet, hogy megengedjenek egy tetoválást?
Figyelt kérdés
Nem nagyon akarnak hallani a dolgoról, csak akkor, ha 18 elmúltam. Elég kitartó ember vagyok, tudom, hogy nem változna az izlésem semmit 2 év múlva, és felesleges addig várni vele. Amúgy csak 1 szót szeretnék felvarratni, ami egy számomra fontos emberhez kötődik (nem, nem a pasim neve), de nem tudom őket meggyőzni, hogy engedjék meg. Szerintetek mit tudnék tenni?2010. aug. 5. 23:04
11/14 anonim válasza:
Nekem a piercinget nem engedték, ezért mikor kint voltam huzamosabb ideig külföldön az első nap megcsináltattam, persze megvolt kint, mikor hazaértem egyből ki kellett vennem mert igazából teljesen jogosan kiborultak, és kihasználva hogy úgyse tudják átvertem őket. Ha eldöntik hogy nem engedik akkor úgyse fogják, örülj hogy 18 éves korodban megengedik, nekem a feltétel az, hogy majd ha keresek magamra és elköltöztem akkor azt csinálok amit akarok, és igazából teljesen jogosnak tartom:)
12/14 anonim válasza:
Te még nem hiszed most el de két év múlva teljesen más lehet az ízlésed. Én még olyannak nem találkoztam aki ne bánta volna meg..
13/14 anonim válasza:
Szia! Elég sok tetkóval rendelkezem és még lesz is, de nem ajánlom, hogy most megcsináltasd! Voltam én is tini és örülök, hogy hagytam magam gondolkozni, mert rengeteget változik az ember akár 2 év alatt is! Tudom, kioktatásnak tűnik, de hidd el, nem az, tapasztalat.
Addig esetleg csináltass hennát, ha nagyon akarod, de az igazival várj!
14/14 A kérdező kommentje:
köszönöm a kommenteket, elfogadom a többség véleményét...éljen a 2 év gondolkozás :D
2010. aug. 6. 10:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!