Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a legbetegebb családi...

Mi a legbetegebb családi történet amit hallottatok?

Figyelt kérdés

A tágabb ismerettségi körünkben megtörtént egy olyan eset, amikor a házaspár szomszédjának kisgyereke megszólalasig hasonlított a férjre. A feleség gyanút fogott majd kiderült hogy valóban a férje keze (nos..nem keze..) van a dologban.

Az is kiderült, hogy a szomszéd család összes tagja tudott a viszonyról sőt, megzsarolták az említett férjet, hogy pénz fejében hallgatnak, a pénzt pedig meg is kapták.

Annyira lesokkolt, hogy kíváncsi lettem hasonló, szinte hihetetlen családi történetekre.

2020. aug. 30. 20:53
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

nagyapám testvére égetnivaló rossz gyerek volt. egyszer a dédipapa felzárta a padlásra (parasztház) gondolkodni. addig töprengett, míg meg nem bontotta a tetőt, ki nem lógott és tizenéves kamaszként disszidált :D aztán bejárta a fél világot, sehol nem tanult meg semmilyen nyelvet normálisan, elvett egy német csajt, Ausztráliában kötöttek ki, amikor még tárt karokkal vártak minden fehér embert és ügyeskedésekkel jutottak előre az ingatlan bizniszben. öregkorára már azt mondom jól éltek, de egy utálatos, konok hülye maradt egész életében, aki elüldözte maga mellől a gyerekeit (van pár). megözvegyülve visszaköltözött magyarisztánba, mert sehol nem viselték el

nagyapám egyszer úgy összevesztett öreganyámmal, hogy kitette a kocsiból. ő meg stoppolni kezdett, fel is vette egy ürge egy proccos kocsival. már mentek egy ideje, mikor a tag megjegyezte, hogy valaki nagyon jön mögötte és villog, de nem előz. mondja a mama nyugisan, hogy ja, ő a férjem, de ne foglalkozzon vele, csak hajtson tovább. így jutottak haza :D

2020. aug. 31. 13:47
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Azért valahol meg lehet érteni a dolgot, dédim 65 éven keresztül visszaálmodta a háborút minden éjszaka, pedig őt nem rontották meg, mi lehetett azzal, akit megerőszakoltak? Ilyen sebbel szinte lehetetlen később normális családot építeni. Férfiak közül is sokan sérültek, csak ott a háború, munkatáborok miatt

Akkor meg nem volt még pszichoterápia...

2020. aug. 31. 13:50
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Látom a #6 válaszom sokaknak tetszett, így írok még pár sztorit.

2. rész

1: Nagymamámról tudni kell, hogy kevés vezetési rutinja van, rossz oktatója volt, ráadásul az exférje is méltatta a vezetési tudását, a válás után meg másfél évtizedig nem volt autója. Nagyon ritkán viszont szokta vezetni édesanyám autóját.

Mikor még bőven nem volt mamámnak autója, történt, hogy elmentünk geocachingelni. Édesanyám végül elment keresni a ládát, míg én vártam nagymamámmal a kocsiban, egy gáton. Anyám hívta nagyimat, hogy menjen érte kocsival x helyre (nem volt nehéz eltalálni oda). Nagymamám eltévedt, így megpróbált visszafordulni. ...A kanyargó gáton... :D Ami még lehetséges rutinnal, megfelelő tükörbeállítással, csak mamám nem erre volt készülve. A kocsi egyik kereke lelógott az útról... :D Egy helyi srác meg sírva röhögve újságolta anyámnak a dolgot:

-Magáé az a kocsi?

-Igen, miért, mi van vele?

-Majd meglátja HIHIHI

Anyám végül megmentette a helyzetet.

2:

Nagymamám egy közeli barátja vitt le a tanyánkra. Egyet "menőzni" akart nekem, a 10 éves kissrácnak, és "menő" módon belehajtott a körforgalomba hatvannal. :D Már a behajtásnál érezni lehetett, hogy "ez nem adta ki".

Így is volt, az árokban kötött ki az autó, be is ragadt. Ott álltunk két-három órán át, próbált minket kihúzni sima autó, terepjáró, furgon, végül egy nyerges tudta csak kihúzni a kocsit. XD

3:

Egy ideig édesanyámmal közösen használtuk a gépemet. Nem egy jó helyzet szerintem. Észrevettem, hogy anyám rendszeresen kutakodik a dokumentumaimban, hiába rendeztem a fájlokat, 1-2 nappal később teljesen máshol találtam meg azokat.

Így csináltam egy mappát: "[nevem] mappája, ne kutakodj" szerű névvel. Internet segítségével csináltam egy szkriptet, amit ha megnyitsz, cmd-ben mindenféle f@szságokat kiír a gép, meg leáll, stb. Tudtam, hogy anyám meg fogja nyitni!

Később szóvátette, hogy mégis mi ez! Mondom, hogy ez az én mentéseim között volt, miért turkálsz?!? xD

És igen, meg lehetett volna ezt oldani másképp is (külön felhasználói fiók stb), csak anno tizenévesen ennyi futott tőlem + trollkodni akartam anyámmal. :D

Ezek már inkább viccesebb jellegű sztorik voltak.

Na végetért a mese mára, indulás a puha ágyba!

2020. aug. 31. 21:22
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Ez tényleg durva, undorító sztori.

Nővérem kislánya amikor már elég nagy volt, tesóm dolgozni kezdett egy kocsmában, sokszor késő estig, így a fektetést apuka intézte. Eltelt pár hónap, mire egyik nap végre nővérem fürdette a kislányt. 3 éves körüli volt. Náluk kád volt, igy együtt fürödtek. Anyuka beült a kádba a gyerek mellé, aki nagy szemekkel megkérdezte: anyu, neked nincs kukac a lábad közt? Nővérem mondta, hogy nincs, mert ő lány, és a lányoknak kagylójuk van. Erre a kislány: akkor téged hol kell szopogatni a meseválasztáshoz? .....

Igen, a saját apja. Arra tanította a kislányt, hogy ha fürdés közben ott nyalogatja és szopizza, amíg kijön az "apatej", akkor ő választhat mesét lefekvéshez. Mire tárgyalasra került a dolog, önként bevallott mindent. Azt hitte a börtönbe megvédik apánktól. Tévedett.

2020. szept. 1. 11:14
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
#14 a rohadék, remélem, apátok agyonverte
2020. szept. 1. 11:36
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
14 vagyok. Szó szerint nem verte halálra, nem érdemelt könnyű halált. De azt az állítást bizonyítani tudom, hogy a gyermekmolesztálókat a böntöntársaik is megkínozzák. :) főleg, ha kapnak rá egy kis motivációt.
2020. szept. 1. 15:28
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
#14 Fúj, ez tényleg a legalja
2020. szept. 1. 18:23
 18/19 anonim ***** válasza:
Jeffry Woods története számít?
2020. szept. 25. 20:04
 19/19 anonim ***** válasza:
#18 Szerintem minden számít, meséld el nekünk! :D
2020. szept. 25. 20:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!