Működhet úgy egy család a mai világban h csak egy munkahelyre támaszkodnak?
becsülendő annyira, mint a taxizás, az irodai munka, a menedzserkedés? szerinted nem, Utolsó?
tehát ha azt akarom, hogy ne legyek egész életemben munka nélkül, akkor ne legyen gyerekem? és itt nem valami álommunkáról beszélek és nem is zsíros állásról, hanem csak olyanról, ami hoz valamit a konyhára. mert azt még elfogadom, hogy nem engem fognak felvenni sztárügyvédnek... dehogy titkárnőnek sem, az kicsit furcsa. szerintem nem normális, hogy ha van egy gyerekem (ami állítólag a normális élet része), akkor már újságkihordónak sem alkalmas egy nő!
miellőtt, v miután összeveszünk, azért tisztáznám h szerintem igen is nagy feladat a gyerek és a háztartás, aki nem próbálta az ne nyilatkozzon.......hisz szolgáltál már valakit egész nap, úgy hogy az a valaki nem tudott vigyázni magára....szorozva gyerekszám????
az a durva ha valaki úgy kezdi a karrierjét, h 2-3 gyerek, utána meg csodálkozik, h No tapasztalattal sehova se veszik fel és idő közben a férje állása is meginog, esetleg a drága ember lelép.....szerintem nem felelőségteljes magatartás a mai Mo-n gyereket vállalni gyes-re, meg családi pótlékra........
Teljesen más kategóriába sorolom azokat az anyákat, akik az anyaságuk miatt veszítették el az állásukat, ezt ne vegyük egy kalap alá!
azért az én kétévesemnek vannak ötletei, naponta többször szó szerint meg kell menteni az életét..... egy beteg családtag más......igazából megfigyelhető ezen az oldalon, h akik próbálták, h milyen egy gyerekkel, azok ezt mondják, akik nem azok meg azt h nem nagy ügy.....na de nem is erre vonatkozott a kérdés!
persze nem kell szenté avatni egy anyukát, én is úgy gondolom h manapság egy nő legyen multifunkciós: legyen ambíciója, legyen jó munkahelye, diplomája, akarjon szülni gyereket, tudja nevelni, ha kell otthon lenni.....szerintem egyébként két külön dologról beszélünk: nők akiknek életcéljuk a gyerek, nők akik helyt akarnak állni az élet minden területén (én úgy gondolom hosszútávon az előbbinek nehezebb és kiszolgáltatottabb)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!