Az normális ha a anyámék elől a piába menekülök és amikor szóvá teszem, hogy nincs így rendbe semmi a családba akkor én vagyok a rossz? 27/f
Vagod teso meg most sem keso, de...
Ne k*rj fel 23 evesen 3 kilot keresek. Szedd ossze magad, sportolj, pia helyett edz, tisztelt a szuleidet, aktivizald magad.
Nem akarok tiszteletlenkedni, de szerintem nem oke ez. Ha kevesebbet is keres az ember videken az albi legalabb nem olyan draga, ugyhogy. Hajra 👍
Ja es attol fuggetlenul h vilagelsok vagyunk alkoholizalasban jobb, ha nem a negativ rekordot erosited.
Depressziv egy nep ez ba*zod
A szüleid olyanok amilyenek. Gyerekként nem tehettél ez ellen semmit, mert mindféle szempontból kiszolgáltatott helyzetben voltál. A testi/lelki bántalmazás, a méltatlan körülmények nyomot hagynak egy ember életében.
De olyan ember nincsen, akit nem ért semmilyen trauma élete során!
Ezeket a sebeket hajlamosak vagyunk ignorálni, a negatív érzések ellen menekülni. Munkamániába stb ..a te felelősséged, hogy mihez kezdesz ezekkel a negatív érzésekkel.
Megtanulhatnád már, hogy az ital nem támasz, hogy felelősséget kell most már vállalni magadért. 27 éves vagy, nem késő kitanulni egy szakmát vagy ami érdekel és a magad lábára állni. Az önsajnálat és a másikra mutogatás nem fogja megoldani a problémáidat.
Az alkoholizmusnak van egy biológiai oldala is, ezért mindenképpen szakembert javasolnék neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!