Az milyen amikor valakinek van több millió fortintja, és "nem telik" nekik nyomtató festék patronra s engem kérnek meg hogy nyomtassak ki több oldalas papírt, ráadásul még én vegyek új festék patront hogy tökéletes legyen a nyomtatás színe a papíron?
Csak én gondolom azt hogy hülyének néznek engem teljesen? Kihasználnak?!
Nekem egy hónapra van max. 50 ezer forint bevételem!!! Csóró vagyok.
Nekik még több millió fortintjuk van jelenleg.
És én vegyek új festék patront a nyomtatóba hogy szép legyen a nyomtatás (tökéletes) nehogy szürke legyen ám...
Valószínűleg bele sem gondolnak az anyagi vonzatába, annyira minimális tétel.
Én is sokszor nyomtatok osztálytársaknak, ugyanígy előfordult, hogy éppen kifogyott a tinta és én kértem, hogy nyomtassanak.
Nyilván eszembe/eszükbe aem jutott az a párszáz forint, amibe leosztva került a nyomtatás.
Az, hogy van pármillió forintjuk, hogy jön ide?
Nekünk is van 32 millió a számlánkon 3 éve, megörököltem és eladtam a szüleim pesti lakását.
Ettől még "szegény" ember vagyok, mert a fizetésem nem sok, a pénzt pedig értelemszerűen nem felélem, hanem 5-6 év múlva a saját lakásomon lejár a hitel, azt eladva pedig tudok építeni egy napelemes, geoterm energiás, "önfenntartó" házat.
Édes Istenem eddig azt hittem csak velem fordulhat ez elő!
Ezek szerint már ketten vagyunk 'mulya keresztények' ahogyan nagyapám mondaná.
Bocs , nem rajtad nevetek csak megnyugtat a tudat hogy nem vagyok egyedül. :)
Szóról-szóra ez történt velem tavaly decemberben. Minden együttérzésem a Tiéd. Egyébként én rendeltem festék patront és kinyomtattam amit kértek. Hát nem vagyok büszke magamra. Nemet kellet volna mondanom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!