Mért gondolják az exek hogy közük van a volt párjuk életéhez csak mert van egy közös gyerek?
Figyelt kérdés
Párom exe folyamatosan utánunk kutat, mindenkinek rólunk beszél, az életünk minden mozzanatáról tudni akar a gyerekre hivatkozva. Na már azt tudni kell hogy a gyerek nála van, hozzánk elég ritkán jön, főleg most hogy külföldön dolgozunk. De az ex még is mindenről tudni akar, ismerősöket faggat srb. Szerintetek ez mennyire normális?2020. aug. 14. 21:11
1/8 anonim válasza:
Semennyire nem nor.alis. zakkant
2/8 anonim válasza:
Meg kell találni az egyensúlyt, de alapvetően az ex valójában az édesanya, így ahhoz van köze, hogy a gyereke jó helyen van-e. Ahhoz nincs, hogy köztetek mi van.
3/8 anonim válasza:
A szeretők többnyire ugyanúgy zárlatosak.
4/8 A kérdező kommentje:
Nem voltam sose szerető, jóval előttem mentek szét
2020. aug. 14. 22:04
5/8 anonim válasza:
Ha van gyerek, szerintem annyihoz azért mindkét szülőnek joga van, hogy tudja, kb hova kerül a saját gyereke, tehát rendezett életkörülmények és nem pszichopata új pár vagy ilyesmi, de inkább csak mint ahogy az óvodát csekkolja valaki. Azon túl, pl h Balatonra mentek e nyaralni vagy Balira és miből ahhoz nincs köze.
6/8 anonim válasza:
Korni cica megint te vagy? Nem, nem előtted mentek szét, te másztál bele a kapcsolatba. Elvett már az Imike? Persze hogy nem, nem is fog.
7/8 anonim válasza:
Hát tudod kérdező én is zabos lennék, ha a gyerekem apja külföldre menne dolgozni az új punc.val. Kibújva a gyerekkel való meló és felelősség alól, és minden 100%-ban az én dolgom lenne. Azért annak a nőnek otthon szembe kell nézni minden nap azzal a gyerekkel, és akár százszor átrágni, hogy apád miért is van külföldön, kivel, mikor és hogy találkoztok majd, stb. Hidd el nem te érdekled, hanem a gyereke lelki jóléte. Írod, hogy nálatok nem gyakran van, el tudod te képzelni, hogy mit érezhet az a gyerek? Valószínűleg azt, hogy az apjának nem fontos. Ha nagyon fontos lenne neki a gyereke itthon is megoldotta volna a melót, hogy közel legyen a gyerekhez. Gratulálok a párválasztáshoz.
8/8 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó igazából fogalmad nincs a körülményekről, anyuka egyáltalán nem viselkedett sose úgy hogy sajnálni kellene. Nem egyszer elmondta hogy a gyereknek nem kell az apja, nem is hiányzik neki, az a gyerek csak az övé, ő felneveli egyedül, láthatásra meg kb akkor adta amikor olyan kedve volt, mert szerinte ő ezt megteheti. Szóval most meg kapta, nevelhető egyedül. Amúgy meg nem az fáj neki hogy nincs ott a gyerek apja, hanem hogy nem kap több gyerektartást.
2020. aug. 16. 07:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!