Van olyan család, akik nem ünnepelnek meg semmit?
Se karácsony, se névnap, sem születésnap.
Azt hiszem, 11 lehettem, amikor utoljára felköszöntöttek a szüleim.
Én mindig gondoskodom meglepetèsről, apróbb, szerènyebb kedvességekkel, igènyesen becsomagolva, virággal, tortával, figyelmessèggel.
De ők soha...tavaly még annyit sem mondtak, hogy " boldog születêsnapot " ...
Kicsit sz_r, hogy ennyire nem számítok senkinek...hozzá szoktam, de rossz érzés...én mindig gondolok a másikra...a volt barátaimnál is ugyanez volt...soha nem kaptam semmit, még szóban sem.
Egyik pasidtól se?
Tudták, hogy mikor van a születésnapod?
Nálunk nincs ajándékozás, csak jelképes, nagy ajándékokat csak a gyerekek kapnak. Van, akinek már ez is szentségtörés. Szerintem meg ahány ház, annyi szokás, nem fikázni kéne egymást.
Viszont ha téged bánt ez a helyzet, azt meg kéne beszélni.
Nem ajándékokról van szó..hanem a gesztusról...egy szelet pici olcsó süteményt se kapok egy 10 forintos gyertyával...semmit...semmi boldg születésnap-ot...
Még mikulàskor is gondolok rájuk egy kis becsomagolt csokoládéval...én semmit nem kapok...tavaly egy kaparós sorsjegyet adtak oda, hogy nèzzem meg, nyertünk-e...na? 👌
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!