Milyenek a görög férfiak? Fontos!
azért írtam ide a kérdést, mert ezt olvassák a legtöbben.szóval bocsi, ha vkinek szúrná a szemét!
mennyire lehet rájuk számítani?milyenek a párkapcsolatban?stb.stb.
Tapasztalatokat, véleményeket várok és kort/nemet is írjatok!
Nekem 5évig volt görög barátom/párkapcsolatom.
Általánosítani nem lehet,de szerintem megbízhatatlanok,linkek és csak a külsőségekre mennek de erről regényt lehetne írni...!
én már vagy összesen 8 hetet töltötem itt ott görögben
sztem ugyan olyanok mint minden ember :)
Amikor én nyaralni megyek, nincs olyan lépés, hogy ne bámulna egy, és 5 percenként meg aki ne szólna valaki be valamit. Hacsak egy menetet akarsz vele, akkor abban tuti benne vannak. De gondolom vannak azét olyanok is akik nem csak azt akarják, de az nem is úgy kezdni, h hellóóóóóó!!! Azt nem a sétálóutcában fogod megtalálni. :)
De amúgy cukik, ha találsz egy megbízhatót!
Sok sikert!!
23/L
természetesen nem gondolom, h mindegyik egyforma.
összejöttem egy görög fiúval, hívogat, emailezünk, kapcsolatot szeretne, sőőőt, hív h menjek ki görögo.-ba 1-2 hétre.nagyon aranyos meg minden, meg ha itt élne menne is a dolog, de így egy kicsit tartok az egésztől.a szivem azt mondja vágjak bele, az eszem megálljt parancsol :-)volt már valaki hasonló cipőben?
amúgy elsőnek:tényleg félisten :-))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!