Ha megtehetnétek min változtatnátok meg az életetekből?
Szóval megvagytok-e elégedve mindennel amitek van?vagy esetleg többre vágynátok?vagy esetleg kevesebbet?
Mondjuk én sok mindent megváltoztatnék az életemből de sajna inkább beletörődök sivár életemben... :(
Általános iskolában nem egy közepes tanuló lennék, és akkor nem egy csepeli szutyok iskolába vennének fel, ahol mindenből 2esre érettségizek, ahol rendes tanítás nincsen.
Aztán olyan főiskolát választanék ami érdekel is nem a mostanit. A pasi ügyön gondolkodok. 16 éves korom óta egy pasim van, most vagyok 23. Lehet később megbánom, hogy nem próbáltam ki ezt azt..... :)
Nem hallgatnék másokra soha, de soha. Fiatalabb koromban elhittem, amit mondtak rólam nekem, megfogadtam a tanácsokat.
Ha ezt nem tettem volna, akkor most egész máshol tartanék.
Mondjuk így sincs okom panaszkodni, jó suliba járok, jó munkahelyem van és kedves párom, nincs semmink, de legalább hitelünk sem. És szépen lépegetünk előre :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!