Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Az igaz, hogy a nők miatt...

Az igaz, hogy a nők miatt lesznek a férfiak hajléktalanok?

Figyelt kérdés
Ma, mikor mentem haza, a játszótéren ült három férfi és gúnyolódtak. Azt mondták nemsokára apukád is ideülhet közénk, meg hogy a feleségük miatt élnek most az utcán, mert mindent elvettek tőlük. Apukám különben sem él már.
2020. aug. 11. 13:10
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
19%

Igaz! Minden nő, amint alárja a papírt, s feleség lesz, azon dolgozik, hogy miként dobja ki a párját!

Ilyen faj ez. Épeszű ember sosem házasodik!

2020. aug. 11. 16:08
 22/28 anonim ***** válasza:
13%

Nem könnyű dolog a nőknek ellentmondani, se a való életben, se itt. Válaszolhatsz te akármit, ha nem tolod a feminista emancipunci szöveget, úgyis le leszel pontozva.

#19, 20

Hogy mersz ilyeneket mondani a nőkről? Ejj...

Mondom ezt úgy, hogy látom a másik oldalt is, milyen az, amikor egy nővel valóban rosszul bánt a párja.

Nagymamám meg konkrétan segített a volt férjének egy másik lakásba elköltözni a válás után. De akármennyire értékes nők vannak a rokonaim között, beláttam, hogy sok esetben ők a kisebbség.

Ezért is le leszek pontozva, elmondják, hogy nőgyűlölő vagyok, és ezért biztos pl édesanyámat is utálom, és szégyent hoztam rá, pfuj.

Inkább az a valóság, ami egy távoli ismerőséknél történt: férj dolgozott, kevesebb ideje jutott a magánéletre, ezért a feleség rendszeresen csalta, mert "nem törődnek vele".

A férj ebbe belebetegedett, szépen lassan alkoholista lett. Elváltak.

Most másfél évtized után visszament a közös néven lévő lakásba az immáron volt feleség, hogy elkezdje kitúrni az exférjét. Mivel rossz állapotban volt az alkoholizmusa miatt, otthonba tudta dugni, ahol egy hét alatt elcsinálták.

Most a saját fiát (!) akarná kitúrni a lakásból, csak elrontotta a lépést, mert elvált a férjétől, így nem kap özvegyi haszonélvezetet, a fia megörökölte az apja részét.

Az itteni fröcsögő válaszadók tipikusan arra az esetre gondolnak, amit az én apám (nemzőm) csinált: mindent az új feleség nevére íratott, hogy ne kelljen fizetni a gyt-t. Ennek most issza meg a levét...

De csak azért, mert vannak ilyen exférjek is, nem szabad szemet hunyni a női nem bizonyos szemetebb képviselői felett sem. Értelmetlen lenne elintézni azzal, hogy "biztos a férfi verte", vagy "nem viselte gondját" stb, mert így csak esetlegesen ártatlan, ártalmatlan emberek földbe tiprását támogatjuk. Nem véletlenül kezdtek bizonyos férfijogi mozgalmak kisebb-nagyobb népszerűséget nyerni, illetve speciálisan férfiaknak segítő válóperes ügyvédről is hallottam már.

Utóbbi azért létezik, mert valószínűleg van rá kereslet bakker.

Le leszek incelezve, le leszek pontozva, de ez is csak bizonyítéka lesz annak, hogy manapság az ember lassan már akkor van a legnehezebb társadalmi helyzetben, ha fehér, állása van, dolgozik, és emellé még férfi is.

2020. aug. 11. 16:15
 23/28 anonim ***** válasza:
53%

De szánalmas vagy kébzeld el én nőben nem találkoztam ilyenel,de férfiben annál többel.

Saját rokonom ilyen ,aki férfi,hogy azért mert hozzá a felségéhez hogy elszedje a pénzét ,és mikor erre a család rejöt nem adod neki egy forintot se,elkébzelheted milyen hisztiett belőle.

Itt gyakorin amugy nagyon sok a nőgyülölö férfi,borzasztóan sok.

Tele van vidékiekel,munkanélküliekel,kockákal,és olyan fiukal akik topmodel kinézetű lányokat akarnak ,de ől 160 kg ,egésznap csak a video játékoznak az helyet hogy elmenének futni és közben sirnak hogy nincs barátnőjük,mert a csaj akivel beszélt lelépet egy izmos joga oktatoval,vagy egy egy tanáral ,esetleg mérnökel (szoval olyan férfivak aki dolgozik is nem csak itt panaszkodik).

Utána meg mindenek elhorgya a nőket ,miközben ő se tesz érte hogy legyen valami.

2020. aug. 11. 16:28
 24/28 anonim ***** válasza:
14%
Kedves 23-as.! Itt a gyakori, nagyon sok nőgyűlölő nő van! Abból van a legtöbb! Mert ti ismeritek magatokat a legjobban!
2020. aug. 11. 16:37
 25/28 anonim ***** válasza:
8%
Nőgyülölő. Így helyes drágám.. Elírtam..
2020. aug. 11. 16:38
 26/28 anonim ***** válasza:
19%

A legtöbb kérdés: utálom anyámat,lánytestvéremet, anyósomat, sógornőmet!

Ezeket mind nők írják ki!!

A pártok, évente egyszer 5, az az öt percre felhívhatja, az anyukáját, különben idejöttök sírni, hogy ANYUCI PICI FIA! A többi lökött, egyből azt írja, hogy dobd ki...

A férjetek, ezen a Földön csak veletek állhat szóba a nőneműek közül! Miért is? Mert ti tudjátok a legjobban, hogy a női nem egy álnok kígyó fajta!

Vagy tudsz rá más magyarázatot?

2020. aug. 11. 16:51
 27/28 anonim ***** válasza:
82%

23:

"Tele van vidékiekel,munkanélküliekel,kockákal,"

Esetleg cigányok, b.zik, migránsok nem írnak itt? Csak mert amit írtál, az épp olyan gyűlölködő, általánosító, soviniszta szöveg, mint akik a nőket szidják ugyanilyen ocsmány stílusban, általánosítva.

2020. aug. 11. 17:11
 28/28 anonim ***** válasza:
34%

Úgy látszik, ez nem számít.

Undorító képmutatás megy itt.

2020. aug. 11. 17:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!