Hogy vegyem rá a férjem hogy legyen egy második babánk?
a kislányunk 18 hós.én szeretnék már lassan másikat.
a férjem is akar csak még nem most.2-3 év múlva.de addigra már 5 év körüli lesz a lányunk,az meg szerintem sok kor különbség.
igaz vannak akadályok.nincs saját házunk.anyósék lakunk.tudom előbb az kéne,és akarunk is csak a mai világba igen nehéz kölcsönhöz jutni.
persze lehet ha terhes lennék akkor még inkább megmozgatnánk mindent hogy mire megjön a második baba saját otthonink legyen.
Nincs lakásotok az már magában elég indok hogy miért ne legyen második baba.
Ha nem dolgozol nincs jövedelmed miből akarsz építkezni vagy lakást venni?
Ha meg a férjed napi 18 órát fog dolgozni hogy eltudja tartani a csládot és kitudja fizetni a hitelt akkor meg az lesz a bajod
Nekünk azért nincs babánk, mert nem várom el a páromtól, hogy napi 12 órát lehúzzon a melójában... Én is hozzá szeretném tenni, amit tudok. Vállalkozók vagyunk, és dolgozunk azon, hogy minél előrébb jussunk.
A Kedvesed agyon hajtaná magát miattatok :-( a lakás az első, meg esetleg Te is vissza mennél dolgozni. Nem gáz, ha 6-7-8 év van a gyerekek között.
Miért lenne sok az 5 év. Nekem 13 év a különbség.
Az elsőnél csórók voltunk, nem volt semmink. Most sem sok, de az a miénk. Most van egy pici lányunk és a nagyfiam imádja.
Ha nincs egziszteni9cia, abból elég nehéz egy gyerekkel is kitörni, nemhogy kettővel.
A férjedet meg nem tudnád rávenni, mivel felnőtt ember, gondolom felelősségteljesen gondolkodik.
erre utal az is, hogy előbb a lakás, és csak aztán a gyerek.
Mit értesz megmozgatás alatt? Eddig talán nem tettetek meg mindent,hogy végre saját otthonotok legyen?
A férjed tényleg rengeteget kellene,hogy dolgozzon,hogy titeket eltartson.Lakáshitel és egy család egy keresetből nem semmi.
Arra is gondolnod kell,hogy ha vele esetleg valami történik (ne adj Isten),akkor te képes lennél eltartani a két gyereket?
Én is szeretnék még,ha a szivemre hallgatnék legalább annyi lenne,mint Angelina Jolie-nak,de azért vagyok felnött ember,hogy felmérjem ésszel,nem a vágyak az elsők,hanem az anyagi biztonság.
15.03-nak
nem az anyósom nyakára(már csak ő él).inkább a férjem nélkül nem tudna boldogulni az anyósom,a sógornőm meg a pasija.még a házat se tudnák fenn tartani ha nincs a férjem.jó részt miattuk se tudunk előre haladni
Hogy mekkora majmok vannak. Máris raktak fel rólad(is) egy kérdést!
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!