Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szülők! Mit szólnátok, ha a...

Szülők! Mit szólnátok, ha a fiatok bemutatná a barátnőjét, és úgy köszönne, hogy "Örülök, hogy megismerhetem" és kezet fogna?

Figyelt kérdés

Vagy inkább meg kellene várni, hogy a szülő előre adja a jelet?

Mondjuk szerintem ez illetlenség lenne, ezért fogalmam sincs, nagyon izgulok.

Mások azt mondták elsőre puszit adjak. Mindenki mást mondd.

Nagyon konzervatívnak hinnétek a lányt, ha esetleg úgy köszönne, hogy "jó napot" és nem úgy, hogy "csókolom" ?

2010. aug. 4. 13:58
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

Műnek hangzana a "jó napot" ?

Valóban ennyire illetlen világban élünk? Nem divat már ez?

2010. aug. 4. 14:23
 22/27 anonim ***** válasza:

teljesen normális köszönési forma a "jó napot", ne csinálj ekkora ügyet belőle..., a tanáraidnak is így köszönsz nem, meg idegen felnőtteknek

esetleg tedd hozzá a nevét is az anyukának, s már is kedvesebb, személyesebb a dolog! :)

2010. aug. 4. 14:34
 23/27 anonim ***** válasza:

Nem kell ezen izgulni. Belépsz, azt mondod hogy Jó napot. Az anyuka nyújtani fogja a kezét, kézfogásnál elmondod a nevet, aztán azt, hogy "Örülök hogy megismerhetem."

Esetleg köszönsz hogy Jó napot, aztán az anyuka puszit ad, utána mondod hogy örülök stb..

2010. aug. 4. 15:42
 24/27 anonim ***** válasza:

Jó napot. Az nem elfogult, vagy mit írtál rá. Normális, semleges köszönés. Csak azért lehet fura neked, mert még nem nagyon használhattad eddig. 17 évesen a Csókolom már iszonyatosan gáz. Az gyerekeknek való, max. 14 éves korig. Kérdezd meg nyugodtan, hogy hogy szólíthatod. Én néha ezeket szoktam még használni: "Üdvözlöm", "Örvendek", "Tiszteletem", nekem bejönnek ezek a régies köszönések, de legtöbbször furán néznek rám.

29/n

2010. aug. 4. 16:00
 25/27 anonim válasza:
Én 19 vagyok, a párom 28 lesz, az édesanyja 45 körül. Először csókolommal köszöntem, azt hiszem puszi is volt. Azóta miondig puszizunk és tegező viszony volt már kb. az 5. találkozás után. Ő kért, hogy ne csókolomozzam.
2010. aug. 4. 16:51
 26/27 anonim ***** válasza:

A szülők végzettségétől függ.

Egy nagy feminista jogásznőnek nem mondanám, hogy csókolom.

Egy vallásos nőnek nem biztos, hogy bejön a puszi a sziával.

2010. aug. 4. 17:32
 27/27 anonim ***** válasza:

Csak a magyar nyelvben van ez a gusztustalan nők számára fenntartott csókolom és kezétcsókolom.

Én utálom, miért nem lehet a 21. században napszaknak megfelelően köszönni.

2010. aug. 4. 17:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!