Az apám azt a telefont vette a barátnőjének amit én szerettem volna ezt már ezt többször mondtam neki de ezt nem érdekli neki meg a lányának és a barátnöjének vesz és én ezt nem értem most mi van?
Így van, 12-es jól leírta, en meg nem értem, tényleg vannak olyan emberek akik kérdését nem lehet értelmezni, de ez azért nem az a kategória. Kezdem azt hinni ide csak analfabéták járnak.
Amúgy meg tényleg nettó kocsogseg, főleg hogy a kérdező pont ezt mondta az apjának, ezt a telefon típust, erre megveszi inkabb feleségének.
13: "neki meg a lányának és a barátnöjének vesz"
Ha te ebből kitalálod, hogy ki kapott telefont, akkor írd meg légyszi 😊
13!
Aztán miért lenne kocsogseg? Pláne a háttér ismerete nélkül. Itt van pár variacio:
-A kerdezo tavaly kapott új telefont
-A kerdezo a többedik telefonját teszi tönkre
-A kerdezo 15 éves és a legújabb iPhone kell neki
Stb
Hát, akinek ennyi esze van, annak én se vennék...
https://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__egyeb-..
16!
Ezt a reszt nem tudom pontosan fordítani. 😎 A barátnő biztos kapott, a lánya meg lehet a baratno lányát jelenti. Egy biztos, a kerdezo nem kapott telefont.
#18: .... és még annyi esze sincs, hogy anonímre állítsa a regisztrációját.
:-D .-D .-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!