Pedofília legtöbbször családban történik?
Ez állítólag a hivatalos statisztika.
Belegondoltatok, hogy miközben ti anyaként aggódtok hogy oviban, iskolában, játszótéren nehogy kiszemelje a gyermekeiteket egy pedofil, közben leginkább a férfi családtagoktól kell félteni őket?
Apa, nevelőapa, nagypapa, fiútestvér, unokatestvér stb.
Gondolom nehéz ezzel szembesülni.
Hülyeség ezen rettegni!
Nyilván egy jó anya azonnal észreveszi, fél szemvillanásból ha valami nem oké...
“ Nyilván egy jó anya azonnal észreveszi, fél szemvillanásból ha valami nem oké...”
Ezek szerint - hála az égnek- a te családodban nem fordult elő ilyen. A jó szülő sem biztos, hogy észreveszi, van, hogy évekig, sőt több évtizedig is titok maradhat.
Tényleg úgy adjátok elő, mintha a családok NAGYRÉSZÉBEN ilyesmi előfordulna....
Egy kis %-ban tényleg előfordul sajnos - de ne próbáljátok úgy előadni, hogy ez egy mindennapos dolog!
A nők érdekében annyit, hogy engem megrontott egy nő.
Annyi bajom lett, hogy vonzódom az idősebb nőkhöz illetve azóta is nagy önbizalmam van, ha nőkről van szó.
Nem tudom, engem anyám két pasija zaklatott, az egyik "nevelt" is kb 2 évet. Akkor 5-6 éves voltam, másiknál kb 12 akkor már megtudtam védeni magam. Annak a faszinak volt 2 lánya, nem tudom őket bántotta-e. Szerencsére megdöglött. Nem kívánok senkinek semmi rosszat, de az ilyen megérdemli a poklot is.
Anyucinak persze semmi sem tűnt fel, és nem hitt nekem sokáig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!