Mit csináljak, ha a családom nem támogat semmiben, amit szeretnék?
Figyelt kérdés
2020. júl. 28. 19:07
11/13 anonim válasza:
"Ha még kiskorú vagy, akkor nem szép dolog, hogy nem támogatnak abban, amit szeretnél." Mondjuk nem mindegy mi az a valami.
12/13 anonim válasza:
Hát én sem támogattam sok mindenben a gyereket mert megmondtam neki, hogy amit csinálni akar az baromság. Barom meg egyedül is tud lenni segítség nélkül. Aztán pár éve furcsa módon megváltozott és olyan dolgokat csinál amiben szívesen segítek neki és most már ő is érti miért voltam olyan gonosz szülő pár évvel ezelőtt.
13/13 anonim válasza:
18 éves kor, önnálosulás, elköltözés. De ésszel, sokan becsapni akarnak, ne bízz senkiben. Legyenek társaid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!