Mit választanátok?
Édesanyám biztos azt mondaná, hogy maradjak a feleségemmel, mert tudja, hogy ha lemaradnék a gyerekem születéséről az fájna nekem.
A feleségem azt mondja menjek, mert tudja, hogy ha lemaradnék arról, hogy utoljára lássam édesanyámat, az fájna nekem.
Hogy én mit szeretnék? Egyértelműen azt, hogy egyikről se kelljen lemaradnom, de ez nem megoldható, ezért tettem fel a kérdést. Ez egy hatalmas dilemma, ahol csak rossz döntés van, és mindkét esetben fájdalom. Itt egyszerűen nem lehet dönteni.
Szuletes...nekem halt meg sajat gyermekem a karomban es szultem is (nyilvanvaloan elobb szultem meg). Es a szuletest valasztanam. Bucsuzni lehet gondolatban...raadasul akik igazan kozel alltak hozzam azokkal almodtam a halaluk elott vagy epp aznap es mar azokban az almokban bucsuzas volt.
A tavozo lelek el tud hozzad jonni es nem fog haragudni rad, de aki epp erkezik a szuletessel azt illik fogadni, ha van ra mod. Es teljesen mas a temetes vagy ha mar silemma akkor miert nem az a kerd3sed hogy a szuleto gyermeked elso felsirasa vagy a haldoklo anyad utolso sohaja fontosabb-e?
Egyértelműen a terhes feleséggel maradnék. A halottnak már úgyis mindegy.
De ha a kérdés a mindenórás feleség és a haldokló szerettem lenne, a haldoklót választanám.
Hagyjuk ki a covidot ebből. Ez nem az a kérdés. Max 1-2 napot maradnék kinn, annyi idő alatt nem hiszem, hogy átsorolnák az országot, és semmit nem tudnék hazavinni az újszülöttnek, mert karanténos mellé, nem adják haza a babát, így semmiképp sem lehetnék otthon karanténban.
Én is afelé húzok, hogy maradok itthon, mert ez a 2 hét nagyon sok. Hiába mondja a feleségem, hogy megoldja egyedül, egyszerűen nem bírnám otthagyni egyedül egy 3 évessel, meg az újszülöttel, minden segítség nélkül.
"Hagyjuk ki a covidot ebből."
Nehez, mivel az egész világ benne van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!