Ezért leszídhat a szociális gondozó?
A nagyszüleim neveltek fel, a papámhoz minden héten jön szociális gondozó, beszélget vele és segít neki mindenben,amire épp szüksége van.
Szóval 19 éves vagyok, egy gyárban dolgozok a héten éjszakás vagyok este 6tól reggel 6ig. Mikor száltam le a vonatról a papám az állomáson állt és mondta hogy ő most beutazik Komáromba mert unatkozik már otthon. Komáromban meg van bőven látnivaló. Hiába mondtam neki ma ne menjen csak azért is makacskodott hogy elmegy.
Nem tudtam vele menni mert 12órás műszak után piheni szeretnék plusz főznöm is kell. Félek ha ma jön a szociális gondozó mit mondok neki? Hogy a papám makacs volt és elment Komáromba egy picit. És ha megkérdezi a nő miért nem mentem vele? Nagyon félek mit fog mondani :/
Nem fog leszidni, maximum bosszantani fogja, hogy feleslegesen megy oda. Fel kell hívni, hogy ma ne menjen.
Házi segítségnyújtást szinte minden nyugdíjas kaphat, nem kell demensnek lenni hozzá, államilag kötelező minden településen lennie házi segítségnyújtásnak.
Egy szoc. gondozó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!