Mit tegyek?(keresztgyerek)
Sziasztok. Lehet hogy sz@r ember vagyok ès leirtak után annak fogtok hinni, de èrdekelne a vèlemènyetek. Szóval van egy keresztlányom alig vártam hogy megszülesen, az anya az unokatesóm, megszülettet folyton vele voltam imádtam, màr lassan 2 èves, annyira hisztis kènyes lett, bármennyire szeretem nemtudom hova rakni hogy ennyire megváltozott, rendesen rosszul esik hogy ilyen lett,már lassan nincs kedvem vele lenni, mostanában elèg ritkán látogatom meg, mintha nem is ő lenne.
Szerintetek ez átmeneti? Vagy már ez mindig igy lessz? Már sosem fogom ugy szeretni mint először?
A szűleim azt mongyák hogy voltak nehèz pillanatok velem, de sosem ordibáltam hogy nekem kell valami nem vágtam magam a földhöz ha nem adták akkor nem kész. De szerintük ezek a gyerekek valahogy telyesen másak.
Igen olyan kis tűndéri az ember megse gondolná hogy milyen valójában, mikor még 2 éves sincs, de az anya nem azt a cipőt adja rá amit ő szeretne vagy nem azt a ruhát és máris ordit vagy lefekszik a földre vagy odaüt az anyának én olyankor lezsibbadok hogy mi történik a gyerekel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!