Beleszerettem a másod unokatestvérembe, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Szóval 19 éves fiú vagyok, a másod unokatestvérem 23. Nagyon régen láttuk egymást, de a napokban találkoztunk. Beszélgettünk és amikor indulnia kellett, akkor megöleltük egymást és megcsókolt. Azóta nem beszéltünk, de teljesen beleszerettem. Viszont ha a vonzalom kölcsönös és gondolom az, akkor mit csináljunk? A családom tudom hogy nem lenne elfogadó ebben a helyzetben...2020. júl. 19. 14:46
21/26 anonim válasza:
Remek.. Családon kívül nem is szokás felétek kavarni? Meg sem merem kérdezni milyen etnikum vagytok, mert mindjárt rasszistának fognak kikiáltani... De azért mind tudjuk hogy a nem a magyarokra jellemző családon belül csajozni.. hanem a nem idén barnultak tojják le hogy rokon-e vagy nem rokon akit dugnának.
22/26 anonim válasza:
#21 Álomvilágban élsz... Az elmaradottabb településeken ez magyaroknál ugyanúgy szokás, sőt, még a "jobbik eset", ha családtag, mert akkor nagy eséllyel legalább emberről van szó.
24/26 A kérdező kommentje:
Oké, utoljára írok ide szerintem, de magyar vagyok, köszönöm szépen, mellesleg tényleg elég rasszista volt a megnyilvánulásod.
Egyébként meg a testvéremmel/unokatestvéremmel az életben nem jutna eszembe kavarni, nem úgy nézek rájuk.
Itt a másodunokatestvér egyedül a család miatt volt fontos info, amúgy egyszer találkoztunk ezelőtt sok-sok éve.
2020. júl. 20. 10:06
25/26 anonim válasza:
Nincs jelentősége hogy másod unokatestvérek vagytok. Biológiailag alig van több közötök egymáshoz mintha idegenek lennétek. Annyira pici hogy semmit nem befolyásol, nem ettől függ a kapcsolatotok. Azóta hogy alakult a dolog kettőtök között? Összejöttek? Ha igen még együtt vagytok?
26/26 anonim válasza:
Az legutóbbi válaszoló vagyok. Azt szerettem volna kérdezni hogy azóta összejöttetek-e. Elnézést a ragozási hibáért.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!