Beleszerettem a másod unokatestvérembe, mit tegyek?
#8. Én sehol sem ragadtam, Hogy katasztrófákhoz vezezhet...
A kutyáknál is.
Csak, hogy vannak olyan kivételes esetek, amikor CÉLZOTT TENYÉSZTÉS ESETÉN - ami az embereknél nincs - jótékony hatásai IS lehetnek.
Egy ilyen kombináció pedig igenis, véletlenül is létrejöhetne...
Testvérével pározni, gyereket csinálni azért illegális az erkölcsi problémákon túl, mert véletlenszerűen, sokkal több olyan eset lenne ahol ezek a felállások degeneratív változásokat hoznak magukkal.
De amúgy pusztán biológiailag ez nem egy ennyire egyoldalú dolog, hogyha testvérek/rokonok gyereket csinálnak, annak kizárólag negatív eredménye lehet.
Csupán erre akartam rávilágítani.
Jótékony hatás??
Szerintem nézz ennek utána kicsit #5 .
Néhány népcsoportnál bevett szokás első unokatestverékkel házasodni, szignifikánsan sok mentálisan és/vagy fizikálisan sérült utód születik.
Annyira ritka betegségek jelennek meg sokszor,amit még az orvosok is csak tankönyvben láttak.
Akkor szerintem el tudod képzelni,testvérek között mennyire jótékony lehet az utódnemzés .
Állatokat nem érdemes idekeverni,valóban igaz amit írtál ,tenyésztésnél bevett szokás ,de ott sem minden állatnál egyébként .
Az embernél semmiféle (!) jótékony hatása nincs a közeli csalátagokkal való szaporodásnak, nem is véletlenül tiltott ,az emberek régen sem voltak hülyék,és hamar rájöttek,hogy nem jó ötlet .
9
Egyébként biztos vagy benne, hogy ő is ugyanígy vonzódik hozzád,vagy csak te estél hasra attól az egy női puszitól?
Az ilyen szűk látókörű valószinűleg nők terén tapasztalatlan embereknek mint amilyen te is vagy, el kell menni ismerkedni nőkkel mondjuk szórakozóhelyekre, nem pedig a saját családtagjaira izgulni
Próbálj meg interneten társkeresőt vagy menj el baráti körrel szórakozni de ne a saját rokonodnak akard beakasztani a dákót mert ez vérfertőzés
"19 éves fiú vagyok, a másod unokatestvérem 23"
azt sehol se irta hogy lány
Buzulni lehet attól nem lesz gyerek
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!