Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Beleszerettem a másod unokates...

Beleszerettem a másod unokatestvérembe, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Szóval 19 éves fiú vagyok, a másod unokatestvérem 23. Nagyon régen láttuk egymást, de a napokban találkoztunk. Beszélgettünk és amikor indulnia kellett, akkor megöleltük egymást és megcsókolt. Azóta nem beszéltünk, de teljesen beleszerettem. Viszont ha a vonzalom kölcsönös és gondolom az, akkor mit csináljunk? A családom tudom hogy nem lenne elfogadó ebben a helyzetben...

2020. júl. 19. 14:46
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
11%

#8. Én sehol sem ragadtam, Hogy katasztrófákhoz vezezhet...

A kutyáknál is.

Csak, hogy vannak olyan kivételes esetek, amikor CÉLZOTT TENYÉSZTÉS ESETÉN - ami az embereknél nincs - jótékony hatásai IS lehetnek.

Egy ilyen kombináció pedig igenis, véletlenül is létrejöhetne...

Testvérével pározni, gyereket csinálni azért illegális az erkölcsi problémákon túl, mert véletlenszerűen, sokkal több olyan eset lenne ahol ezek a felállások degeneratív változásokat hoznak magukkal.

De amúgy pusztán biológiailag ez nem egy ennyire egyoldalú dolog, hogyha testvérek/rokonok gyereket csinálnak, annak kizárólag negatív eredménye lehet.

Csupán erre akartam rávilágítani.

2020. júl. 19. 15:34
 12/26 anonim ***** válasza:
82%

Jótékony hatás??

Szerintem nézz ennek utána kicsit #5 .

Néhány népcsoportnál bevett szokás első unokatestverékkel házasodni, szignifikánsan sok mentálisan és/vagy fizikálisan sérült utód születik.

Annyira ritka betegségek jelennek meg sokszor,amit még az orvosok is csak tankönyvben láttak.

Akkor szerintem el tudod képzelni,testvérek között mennyire jótékony lehet az utódnemzés .

Állatokat nem érdemes idekeverni,valóban igaz amit írtál ,tenyésztésnél bevett szokás ,de ott sem minden állatnál egyébként .

Az embernél semmiféle (!) jótékony hatása nincs a közeli csalátagokkal való szaporodásnak, nem is véletlenül tiltott ,az emberek régen sem voltak hülyék,és hamar rájöttek,hogy nem jó ötlet .

2020. júl. 19. 15:34
 13/26 anonim ***** válasza:
79%
#8, oké, értem, mire gondolsz. :) Amiket leírtál, ezzel mind tisztában vagyok, kötelező tárgy az egyetemen a molekuláris sejtbiológia, az embriológia és a genetika is, ennek ellenére továbbra sem tartom egészségesnek és elfogadhatónak egy családtaggal való kapcsolatot, sem erkölcsileg, sem biológiailag. :)
2020. júl. 19. 15:42
 14/26 anonim ***** válasza:
80%

9

Egyébként biztos vagy benne, hogy ő is ugyanígy vonzódik hozzád,vagy csak te estél hasra attól az egy női puszitól?

Az ilyen szűk látókörű valószinűleg nők terén tapasztalatlan embereknek mint amilyen te is vagy, el kell menni ismerkedni nőkkel mondjuk szórakozóhelyekre, nem pedig a saját családtagjaira izgulni

Próbálj meg interneten társkeresőt vagy menj el baráti körrel szórakozni de ne a saját rokonodnak akard beakasztani a dákót mert ez vérfertőzés

2020. júl. 19. 15:57
 15/26 anonim ***** válasza:
65%
Neeee ted
2020. júl. 19. 15:58
 16/26 anonim válasza:
71%
Hagyd a fenébe a dolgot. Keress mást.
2020. júl. 19. 15:59
 17/26 anonim ***** válasza:
46%

"19 éves fiú vagyok, a másod unokatestvérem 23"

azt sehol se irta hogy lány

Buzulni lehet attól nem lesz gyerek

2020. júl. 19. 16:11
 18/26 anonim ***** válasza:
80%
"Jó, mondjuk egyikünk sem szeretne gyereket" Még.
2020. júl. 19. 16:12
 19/26 anonim ***** válasza:
72%
Majd elmúlik... 19 évesen egy asztalba is bele tudtam szeretni, ha elég szexi ívben domborodott a lába.
2020. júl. 19. 16:50
 20/26 A kérdező kommentje:
Lány és nem puszi volt, hanem csók. De azóta ráírtam és majd még találkozunk, egyikünk sem zárkózik el a párkapcsolattól, de köszönöm a válaszokat! :)
2020. júl. 19. 17:02
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!