Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Vajon elhihetem neki?

Vajon elhihetem neki?

Figyelt kérdés
A barátommal már régóta együtt vagyunk,semmi gondunk jól megvagyunk. Hétvégén elment haverjával bulizni és engem nem vittek magukkal. amikor ezt kérdezem hogy miért,aztmondja hogy felaszabadultabban bulizik a haverjával. Kérdeztem hogy csinált-e valamit amit nem kellet volna.. tehát nő ügy.. de állitja hogy nem ,csak a haverokkal volt. Mivel az összes haverját ismerem és tudom hogy ott voltak remélem hogy tényleg csak velük volt és nem flörtölgetett közben. Állitja hogy semmit nem csinált,de bizonytalan vagyok. vajon hihetek neki?? Mit gondoltok? a ti barátaitok/barátnőitek is szokott külön menni bulizni??? És ami még rosszul esik mondogatja hogy emnynire nagyon jó volt és jol érezték magukat. És bánt hogy engem nem vittek el,és itthon töltöttem az estémet...
2010. aug. 2. 18:40
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Eleve, ha egy fiú elmászkál, az nem azt jelenti, hogy megcsal. Miért baj, az hogy jól érzi magát? Ha te ott vagy szerinted tud úgy bulizni, ökörködni a haverokkal?
2010. aug. 2. 19:07
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
az ilyen kapcsolatokban ahol az egyik fél rátelepszik megfojtja a másikat szokott belépni a harmadik személy v szakitás lesz a vége.
2010. aug. 2. 19:12
 13/14 A kérdező kommentje:
Akkor csak túlreagálom a dolgot? Én nem szeretném hogy szakítson velem se 3. szemályt a kapcsolatunkba. Máskor is elment a haverjaival bulizni. Csak most oylan fura érzés fogott el.. Nem akarom őt megbántani a hülyeségeimmel.=(
2010. aug. 2. 19:28
 14/14 anonim ***** válasza:
engedd el néha egy kicsit,meg te is eljárhatsz külön utakra,attól még nem fog semmi történni,visszajön:P
2010. aug. 2. 19:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!