Vajon elhihetem neki?
Figyelt kérdés
A barátommal már régóta együtt vagyunk,semmi gondunk jól megvagyunk. Hétvégén elment haverjával bulizni és engem nem vittek magukkal. amikor ezt kérdezem hogy miért,aztmondja hogy felaszabadultabban bulizik a haverjával. Kérdeztem hogy csinált-e valamit amit nem kellet volna.. tehát nő ügy.. de állitja hogy nem ,csak a haverokkal volt. Mivel az összes haverját ismerem és tudom hogy ott voltak remélem hogy tényleg csak velük volt és nem flörtölgetett közben. Állitja hogy semmit nem csinált,de bizonytalan vagyok. vajon hihetek neki?? Mit gondoltok? a ti barátaitok/barátnőitek is szokott külön menni bulizni??? És ami még rosszul esik mondogatja hogy emnynire nagyon jó volt és jol érezték magukat. És bánt hogy engem nem vittek el,és itthon töltöttem az estémet...2010. aug. 2. 18:40
1/14 anonim válasza:
Neked nincsenek barátnőid, akikkel néha összejöttök egy kis bulizásra vagy csak traccspartira?? Vinnéd magaddal a párodat is? Nem kell összenőve élni a másikkal..
2/14 A kérdező kommentje:
de vannak barátnőim aznap épp nem értek rá. és ha összejövök velük persze hogy nem viszem oda a barátomat. de egy buli az sztem más mint egy traccsparti
2010. aug. 2. 18:50
3/14 anonim válasza:
Az én barátom a tipikus otthonülő, nincs semmilyen igénye a társasági életre. Nekem annál inkább, de megoldottuk úgy, hogy MINDIG nélküle megyek szórakozni. Nálunk ez a felállás, és így tart kb. másfél éve a kapcsolatunk. Állíthatom, ez a hosszú és tartalmas kapcsolat titka, hogy mindkét félnek marad igényei szerint saját élete, amit úgy él, ahogy neki tetszik. Eszembe nem jutna megcsalni, persze volt, hogy belementem flörtölésbe, de ennél több nem volt soha. Bízik bennem, és ami fontos még, én is bízom magamban, hogy ilyen alkalmakkor nem történik semmi, ami fájdalmat okozna neki. Ha meg flörtölök, akkor mi van. Őt szeretem, egy csókba sem megyek bele mással. Nem éri meg féltékenykedni.
4/14 anonim válasza:
ha a férfiak utáják a pórázt,egy darabig türi aztán... nem kell megfojtani egymást menj bulizz te is hagyd élni,ne legyél paranoid mert elüldözöd.
5/14 anonim válasza:
"Kérdeztem hogy csinált-e valamit amit nem kellet volna.."
Minek kérdezted?Akkor is megkérdezhetnéd,ha dolgozni megy vagy boltba.........ki viseli el ha elszámoltatják?
6/14 A kérdező kommentje:
Nem elszámoltatni akartam csak rávenni hogy őszinte legyen. egy ével ezelőtt ezt eljátszottunk és igaz h nem lett semmi közte meg a csaj között de amig "alakultak" nem voltunk együtt. Utána meg jött könyörögve sirva hogy szeret bocsássak meg nem fordul elő soha többet. persze hogy visszamentem mert imádom. de a bizalmamat elvesztette valamiylen szinten már.
2010. aug. 2. 19:02
7/14 anonim válasza:
Miért ne mehetne el bulizni Nélküled? Örülök neki, ha a párom kimozdul a haverjaival, kicsit leengedni, szórakozni. Én is rengeteget buliztam nélküle, eszembe sem jutott megcsalni őt-nálunk ez a "traccsparti".
8/14 anonim válasza:
sosem megy nélkülem sehova,főleg nem bulizni...
még az elején elmászkált nélkülem,de leszoktattam erről,tul féltékeny vagyok ehhez:d
ma már eszébe nem jut nélkülem menni:D
9/14 anonim válasza:
az is vicces,hogy bánt,hogy jól érezte magát....
minek vagy vele,ha már nem bízol benne?itt már el van az egész b@szva
10/14 anonim válasza:
19:02 Ja. Akkor miért vagy vele?
Miért hiszitek azt páran, hogy le lehet kötni valakit. meg lehet változtatni? Saját idődet, de az övét is rabolod ezzel.
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!