Szerintetek van joga anyukám testvérének csak úgy bejönnie a házba?
19!
Erre nagyon ügyesen meg lehet tanítani, pl egy pelenkázó alátéttel. Van spéci kutya cucc is, ennek a nevét nem tudom. Az én kutyám 7 éves és ritkán van egész napra egyedül, de ha szükséges, akkor leteszem neki a lapot a megszokott helyre és csak oda végzi a dolgát.
Köszönöm a kedves válaszod!
Csak itt elmerengtem rajta, hogy ez a pelenka dolog csak kicsi méretű, vagy nősténykutyánál funkcionálhat.
Nekünk ha az 50+ kg-os kankutyánk ráállna, aki ugye nem guggol le, becélozná a falat és ...
De szerencsére abban a helyzetben vagyunk, hogy tudunk erről a szükségletéről napközben is gondoskodni.
23!
Az enyém lány. De fiuknál állítólag lehet ugy tanitani, hogy valami magasabb dolgot teszel a lapra és akkor arra céloz.
25!
7 éves a kutyám, szobatiszta. Az alátétet nagyon ritkán használjuk, mert mindig van itthon valaki és egyáltalán nincs problémája a szobatisztasággal.
27!
Ezek szerint az enyém egy csoda állatka: csivava-shitzu keverék, úgyhogy igencsak a csöpp kategóriába tartozik...
Azt irtad a konyha kozos...akkor gondolom a hutotok is ott van, amit a nagymama nyitogat. Igy nehez. Nalunk a ferjem gyerekei felzabaltak .indent amit talaltak es kozben meg csak nem is szoltak, ha kiurult a huto, aztan dugdosni kezdtem eloluk a kajakat. Mert meguntam. Amugy a hutoket is le lehet lakatoltatni cska keress valami jofele szakit hozza es ha kersi nagymama miert is, mondd, hogy orsszul zart az ajtaja es van benne specko gyogszer a kutyusotoknak amit nem akarnal higy valaki veletlen lenyuljon es megbetegedjen tole. Vagy a huton belul dugj el dobozokba olyat amit o kiszedne szerinted es ugy mar kevesbe vonzo, hogy 50 dobozt vegig kell turni egy jofele sajtert:-) vagy sokkal kenyelmetlenebb de jobb megoldas, ha a hutot a lakasotokba a felso szintre teszitek be. Vagy ott van egy kicsi dugi barszekrenyetek:-).
Kutya. Biztos kell nektek oda kutya? Jo tudom nem ilyen miatt kell kutyat elajandekozni meg azt ugyse lehet, de azert vannak olyan lehetosegek is, hogy baratot, baratnot kersz meg a kutya etetesere vagy van kutyapanzio vagy kutyagondozo cegek ahol kijarnak hazhoz. Lehet ilyenkor inkabb fizetnek egy idegen de hozzaerto emnernek mint kockaztatni hogy a nyitva hagyott lakreszembe a nagyneni vagy nagymama bejarkaljon.
Nagyneni aktualis szovegerol: bar joga nem igazan volt hozza, de tipikus egy helyen eles hatulutoje az ilyen. Sajnos ez akkor is elkerulhetetlen lenne ha epo imadnatok egymast a nagynenessel egyszeruen keves ember birja ki hogy legalabb eleteben egyszer ne menjen be mashoz ha olyan konnyen megteheti es mondjuk eleg kevesse tartja tiszteletben mas intimszferajat. En is mentem be mas szobajaba csak ugy. Igaz semmihez nem nyjltam es szerencsere nem is kaptak rajta, de rokonnal lakni vagy a szomszedsagukban olyan mintha akvariumnak gondolnanak:-) es ti lennetek a halacskak benne.
Tehat nahyneni kehet tenyleg caak a lanya kerlelesenek engedett csak mivel bena mod kiderult otthon vagy ez eleg kinos lett neki es a lanya elott jobb volt visszatamadnia mint elismernie mekkor ta.lo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!