Most találkozom majd párom édesanyjával először! Illik ilyenkor valamit vinni neki? Ha igen mit? 19/L
Hát én nem tudom. Errefelé nem volt szokás az ilyesmi az tuti. Pedig volt egy jó pár barátom és soha egyik anyukájának se vittem semmit és mégis jó volt a kapcsolatunk. Szerintem nem ettől függ. Többet ér, ha kedves vagy mosolygós és beszédes, ahogy előttem is írta már egy válaszoló.
Most ezen tényleg meglepődtem, mindenki vitt valamit magával?
Nekem még a barátnőim közül se volt olyan, aki vitt volna a párja anyukájának, emlékeznék rá. :D Talán fiúknak illik, de a lányoknak...nem is tudom :S Ha pedig mindenáron vinni akarsz valamit, akkor szerintem is saját készítésű sütit vigyél az személyesebb és ebből látja, hogy házias vagy. 23/L
Ha azt akarod, hogy megtudják igen spur vagy, egy tábla csokit vigyél.
Ha meg kedves akarsz lenni és házias vagy, saját sütésű süteményt. - persze ha tudsz sütni. Főtt étel meg kifejezetten nem illik a házasszonyának vinni, kivéve a kocsonyát és a töltött káposztát de azt sem ilyenkor
De az egy szál virág se-több se kevesebb az első alkalommal. Utána már, csak ha vacsorára mentek, és nem akkor tájt van a párod anyának a születés vagy névnapja, akkor csak a párodnak kel bort vinni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!