Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Most találkozom majd párom...

Most találkozom majd párom édesanyjával először! Illik ilyenkor valamit vinni neki? Ha igen mit? 19/L

Figyelt kérdés
2010. aug. 2. 09:35
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
ha kifejezetten meghívtak. tehát pl. ebédre és ez egy vendégség, akkor igen, pl egy bonbon-t. azért írom, mert nekem pl. az első találkozó spontán volt. a páromék lakásába mentünk, de úgy volt, hogy nem fogunk találkozni, mert Anyukája dolgozik. de kicsit előbb jött. ebben a szituációban nyilván nem várta el.
2010. aug. 2. 09:54
 12/24 anonim ***** válasza:
Ha ez nem egy közösségi helyen/ étterem, park szb./ történik, hanem a lakásukra mész,szerintem pár szál szép virágnak biztosan örülne.Általában a virág mindig kedves gesztus, bármiről is van szó.Ha az édességet esetleg nem szereti vagy nem eheti, az kellemetlen lehet.
2010. aug. 2. 09:57
 13/24 anonim ***** válasza:
Én egy csokor virágott vittem.
2010. aug. 2. 09:59
 14/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Még mindig írhattok
2010. aug. 2. 10:03
 15/24 anonim ***** válasza:

kérdzed meg a párod, mit szeret az édesanyja, és vidd a kedvenc borát, virágját (ha szereti akkor cserepest az maradandó), ha édesszájú akkor csokit, de ha pl sajtmániás, akkor a sajtbotból valami különleges :D

bármi, de ha tényleg szereti amit kap, akkor tudja hogy nem csak úgy vettél valamit hanem tényleg figyelmes vagy :)

2010. aug. 2. 10:14
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
én vinnék saját sütit! az személyesebb - mivel te csináltad- plussz látják h figyelmes vagy és házias :)
2010. aug. 2. 10:17
 17/24 anonim ***** válasza:
Rafaello vagy egy tábla csoki.
2010. aug. 2. 17:20
 18/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat ha valakinek van még ötlete írhat
2010. aug. 2. 20:07
 19/24 anonim ***** válasza:
Ha hozzájuk mész vendégségbe akkor illik, pl. egy bonbont, ha valami közös programot szerveztek valahova akkor nem kell. Szerintem ha vendégségbe mész valahova mindig illik valamit vinni, lányok inkább édességet, pasik bort vagy virágot szoktak.
2010. aug. 6. 09:10
 20/24 anonim ***** válasza:

Illik vinni valamit az első benyomás nagyon számít.

Én annak idején egy csokor virágot vittem és el volt ájulva. Velem mindig kedves aranyos teljesen "antianyós"-os. :)

2010. aug. 6. 10:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!