Nem akarok menni a barátom családjával nyaralni, de már igent mondtam. Mi legyen?
Kérdező, ahogy írod, ez már le volt foglalva mielőtt megismerkedtetek - vagyis a család sem úgy tervezte hogy te is mész.
Csak kedvesek és mivel már együtt vagytok, így téged is elhívtak, hogy ne érezd azt, hogy téged nem látnának szívesen.
Most lenne alkalmad megismerni őket, de ez tényleg lehet hogy még korai lenne. nem hiszem hogy megbántódnak azon ha elmondod, hogy most még inkább hagynád őket hogy úgy menjenek nyaralni ahogy tervezték, köszönöd a meghívást, majd legközelebb.
Neked kell eldöntened, hogy megragadod-e az alkalmat arra hogy megismerd őket. De tényleg nem gond ha egy ilyen friss kapcsolatban még nem arra akarnád a szabadságodat fordítani, hogy az egész családdal legyél együtt.
A lényeg hogy minél előbb beszéld meg a pároddal, hogy hogyan is szokott zajlani egy ilyen családos nyaralás, mennyire lennétek együtt a többiekkel vagy miket szoktak csinálni, milyen a szállás, mennyire tudtok kettesben lenni (lehet hogy semennyire) - mert lehet hogy mégis megtetszik neked, vagy egyértelműen kiderül hogy nem akarsz ilyet. Dönts gyorsan és ha nem akarod, mond el neki hogy nagyon kedves volt tőle is meg a családjától is hogy máris veled töltenék a nyaralásukat, de még inkább te nem mennél most velük. Az sem gond ha a családnak írsz pár sort vagy felhívod egyiküket és megköszönöd neki te magad, hogy ne közvetetten hallják, mintha csak üzengetnél, mert akkor jobban megértik, hogy értékeled a meghívásukat és legközelebb is hívni fognak majd. Mond el hogy a következő alkalommal majd te is szívesen csatlakozol a családhoz, de most még kell egy kis idő nekik is amíg téged megismernek, amíg egymást jobban megismeritek a pároddal.
Én ugyanezt nem láttam, de volt nagyon hasonló kérdés, csak akkor a kérdező még nem mondott igent.
Én is alapból túl korainak tartottam volna de ha komolynak tűnik a kapcsolat (csak akkor) én is valószínű igent mondtam volna, hátha a szülőktől kiderül higy jó fejek. De ez így már más. Itt nem arról van szó hogy megismerjétek egymást a szülőkkel, a többieket meg pláne nem ismered. Ez a nyaralás rólad is szól. Mond el a barátodnak hogy mit érzel ezzel kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!