Munkanélküliség miatti balhé?
Egy ideje nincs munkàm,már szinte mindent vegigjartam pàrom meg olyan szövegeket lök oda hogy aki akar az talál munkát.Pedig már a takaritótól kezdve mindente beadtam ,értve ezt arra,hogy nem válogatok benne amit tudok elvégzem.
Már azért nem is tudom menjek e keresni melot mert azt is elmondta az útikoltsegre sok ment el. De ha helyben nincs muszáj a környező városokat járni. Hirdeteses oldalakon amik vannak rendre nem kapok választ. Mit tegyek ?
Kérdező!
Amint lesz melód, szabadulj meg ettől az alaktól, mert aki a bajban nem társ, az a jóban se legyen!
19.34
"a bajban nem társ" De azért eltartatni jó vele magát, amíg nincs munkája.
Egy korábbi válaszban leirtam,
Most veszekszünk ..MI akik eddig soha.Igazából a mentség az ,hogy őt is nyomasztja ez, hogy nincs annyi pénzünk mint szokott lenni de nekem is rossz ne rajtam töltse ki.
Amikor nem kísért el az állásinterjúra Kötekedett,mikor mondtam h szerinte nem oda megyek vagy mii? Akkor meg jaj nem úgy értettem nem azért.
Idegesek vagyunk mindketten.
Aki szeret valakit, az nem eltartatásként fogja fel...
És akit meg szeretek, attól nem sajnálok semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!