Munkanélküliség miatti balhé?
Egy ideje nincs munkàm,már szinte mindent vegigjartam pàrom meg olyan szövegeket lök oda hogy aki akar az talál munkát.Pedig már a takaritótól kezdve mindente beadtam ,értve ezt arra,hogy nem válogatok benne amit tudok elvégzem.
Már azért nem is tudom menjek e keresni melot mert azt is elmondta az útikoltsegre sok ment el. De ha helyben nincs muszáj a környező városokat járni. Hirdeteses oldalakon amik vannak rendre nem kapok választ. Mit tegyek ?
19.-re.
6 hónap. És 55 éves korig mehetsz.
16.-ra.
Nem vagyok normális, mert ajánlok egy biztos, állami, munkahelyet?
Ja tudom, mindenki legyen IT mérnök, autodidakta módon. Mert ezt is nyomják itt!
6 hónap a rendőr suli ez komoly ?
Azt lehet megpróbálom ,abban a hitben voltam,hogy 2 éves.
23.-ra.
Igen.
A határvadász - járőrtárs 6 hónap.
De ahogy írták, én egy elmebeteg troll vagyok. :(
Ha negativ dolgok történnek kamuzzak? Írjam azt ki ,hogy minden happy bár nincs munkam fogy a tartalék és mi akik sosem veszekedtunk Évekig parommal most ezen meg igen?
Az őszinteség ha panaszkodás,akkor vállalom mert mindig őszinte ember vagyok.
A megtakarítás a házra ment rá. Akkor lennénk bajban ha az nem lenne és albit kellene fizetni.
De nem milliós bérem volt soha,vendéglátásban és kereskedelemben dolgoztam valamint logisztikán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!