Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Most tényleg én vagyok a...

Most tényleg én vagyok a hibás? Mert meghívtam őket?

Figyelt kérdés

Kezdjük ott,hogy életemben nem gondoltam volna,hogy ebből balhé lenne.2 lányomnak tegnap tartottunk egy szülinapi bulit amire elhívtam a rokonságot plusz két embert.Édesapám pár hónapja hunyt el,neki volt egy régi és nagyon jó barátja aki német.

Ideutazott a fiával,hogy megemlékezzenek rá,stb én is ismertem őket régről és úgy voltam vele,ha már itt vannak,elhívom őket is.Párom családja nem ismerte őket,nyilván,honnan is ismerhette de ez zermészetes.Az viszont nekem is rosszul esett(még szerencse,jogy nem tudnak magyarul)amikor olyan megjegyzéseket hallottam,hogy ők mit keresnek itt meg ilyesmi.Meg amikor megkérdezték:"A németek esznek vagy etetni kell őket?"Nagyon nevetséges volt.Au elkülönülés nyilván megvolt csak én illetve a bátyám beszélgettünk velük,ennek ellenére úgy éreztem,hogy jól érezték magukat.Még ajándékot is hoztak Németországból.

Ma reggel párom felhozta,hogy az édesapja nagyon nem díjazta,mert szerinte illetlen,hogy ők leültek először az asztalhoz és nem a nagyszülők.Értem,hogy mire akart volna kilyukadni de ők ültek le hamarabb és a kertben is lehetett volna enni

Ezen az óvodás dolgok vesztünk össze,ami abból fakadt,hogy elhívtam megboldogult édesapám legjobb barátját és fiát.

Szégyellem magam,hogy a rokonság ezt ilyen rosszul fogadta és a párom ezt nem érti meg.

Tényleg nem kellett volna? Én voltam a hibás?

Ui:lányaim szerint semmi baj nem volt ezzel,mondjuk már ők találkoztak velük.

Előre is köszönöm a válaazokat:)

2020. jún. 28. 13:04
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
4%

Hát, nem tudom. Azt írod, megkérdezted az "ünnepelteket'.Azaz a gyerekeket, akik nyilván rádnéznek, és azt mondják, amit az arcodon látnak, hogy mit vársz tőlük.

Rokonok, család, gyerekek születésnapjára tényleg nem illik nem családtagot meghívni.

Egyáltalán, a gyerekek ikrek, hogy együtt van a születésnap tartva? Gondolom igen.

Tudták-e előre a rokonok, hogy -ráadásul magyarul nem is értő- meghívottak is lesznek?

2020. júl. 13. 04:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!