Félreértettem ennyire a dolgot?
Tetszik egy pasi. Nagyon kedves velem, jól érzem magam a társaságában. Nem vagyok tapasztalt ezen a téren, de ilyen jeleket adott:
1 ha mellettem ült, akkor mindig felém fordult, és rendszeresen éreztem ahogy néz (illetve láttam is)
2 sokat mosolygott rám
3 udvarias, segítőkész volt
4 folyton a nevemet ismételgette (szia XY, kedden találkozunk XY stb)
5 ha szomorú voltam akkor vigasztalt, jó tanácsot adott
6 rendszeresen nézte a fenekem/melleimet....
Írtam neki valamelyik nap egy emailt, válaszolt is rá, de nem élt a lehetőséggel, tehát nem kezdett el mégjobban ismerkedni. Miért??Ha ezek nem jelek, akkor mik?
Udvarias pasas és nem vak! De ne kezdeményezz,mert azt a rendes pasasok nem szeretik. Egy nő várja meg,amíg a férfi kezd vele.
27/F
Köszi a válaszokat
Lehet, hogy van barátnője, ezt nem tudom. És lehet, hogy félénk is kicsit, habár én is az vagyok...
És nem kezdeményezek többet. Emailben is csak arra kértem, hogy segítsen ki egy kicsit, megköszöntem neki, és ennyi. Már több dolgot nem teszek. Sőt, már ezt is soknak gondoltam kicsit, de így legalább burkoltan megadtam neki az elérhetőségemet :D Ha ezek tényleg jelek lennének, akkor élt volna vele, de azért biztos ami biztos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!