Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A férfiak szeretnek segíteni...

A férfiak szeretnek segíteni a nőknek?

Figyelt kérdés

Gondolok itt arra, hogy pl ha egy nő nem bír el valamit akkor cipekednek helyette, vagy kinyitják az ajtót előtte, vagy valamilyen műszaki dologban segítenek.

Szóval ezt udvariasságból csinálják/kedvességből, vagy kötelességből, mert a nők "elvárják" ?

2010. aug. 1. 10:16
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Én szeretek segíteni a nőknek, csak nem mindegyik szereti.
2010. aug. 1. 14:51
 22/25 anonim ***** válasza:
Én nem várom el, de alap egy jólnevelt embernél, hogy segít a másiknak. Régen teljesen normálisak voltak ezek a dolgok, amiket a kérdező felsorolt, és az is, hogy a másik ember megköszönte a segítséget. Ma már furcsán néznek a boltban is, ha megköszönöd az eladónak a segítséget.
2010. aug. 1. 16:47
 23/25 anonim ***** válasza:
Utolsóval értek egyet amúgy. Ha pl. előre engedsz valakit nem, hogy megköszönné, de még majdnem fel is lök utána...
2010. aug. 1. 17:06
 24/25 anonim ***** válasza:
Igen, teljesen igaz. Elnézést az offtopicolásért, de engem az is fel tud spanolni, amikor autósként udvarias vagyok a másik autóssal vagy egy gyalogossal és flegmán, kézemelintéses megköszönés nélkül továbbmegy, mintha alanyi jogon járna neki.
2010. aug. 1. 17:12
 25/25 anonim ***** válasza:
Pedig sajna alanyi jogon jár a gyalogosnak.
2010. aug. 1. 17:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!