Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem mi lettünk a kereszt...

Miért nem mi lettünk a keresztszülei?

Figyelt kérdés

Párom első unokatesójáról van szó, akivel egy év van közöttük. A pasinak lett felesége, gyereke.

Azt hittük, mi leszünk a gyerek keresztszülei, mert lassan 5 éve vagyunk együtt és olyan párt szoktak keresztszülőnek, akik régóta vannak együtt.

És a legnagyobb meglepepetésünkre egyik haverja keresztelte meg, akinek a barátnője kb 2 hete van vele együtt...

Tudom, h le kéne sza.ni de engem bánt, hogy nem minket kért fel, együtt nőttek fel a barátommal szinte.

Sőt, meg se hívtak a keresztelőre...

2020. jún. 16. 10:14
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
94%
Nem tudtam hogy a keresztszülőség feltétele a kapcsolat hosszúsága.... Nagy dicsőség, mondhatom.
2020. jún. 16. 12:11
 22/39 A kérdező kommentje:
Nem nézek le senkit, csak ha már ők ilyenek velem, akkor én is lenézhetem őket. Nem taliztunk eddig max 3x, szóval nem tudják milyen vagyok velük
2020. jún. 16. 12:15
 23/39 anonim ***** válasza:
86%

Nem az alapján választanak keresztszülőt, hogy az adott pár hány éve van együtt.

Ennyi erővel a sógoromékat kellett volna, akik akkor 20 éve voltak házasok.

Inkább a szülők-leendő keresztszülők közötti kapcsolat szorosságán és milyenségén múlik a dolog.

De a megnyilvánulásaid alapján jobb is, ha nem téged választottak.

2020. jún. 16. 12:15
 24/39 A kérdező kommentje:
Én ilyet hallottam, ismerősömtől :D hogy a keresztszülőket is az alapján választják, hoyy régóta egy pár, és hogy a gyerek ezt lássa példának, na nem tudom, lehet kamu... :D
2020. jún. 16. 12:16
 25/39 anonim ***** válasza:
92%
Mivel néznek le? Hogy nem olyat választanak keresztszülőnek, akit eddig háromszor láttak? Na most döntöttem úgy hogy ez vagy kamu, vagy nagyon hülye vagy.
2020. jún. 16. 12:18
 26/39 anonim ***** válasza:
84%
"én is lenézhetem őket" fúha... az nem lehet, hogy tudják, milyen rosszindulatú kavarógép vagy és nem akarnak ilyen keresztszülőt a gyereküknek?
2020. jún. 16. 12:20
 27/39 A kérdező kommentje:
Most miért állít be engem rossznak a válaszadók többsége?
2020. jún. 16. 12:26
 28/39 A kérdező kommentje:
nem kamu és hülye se vagyok... :) úgy csináltok mintha azt követelném, hogy én legyek mindenképp a keresztszülő, holott nem! :D csak rosszul esett, h nem mi lettünk... ennyi, látom nem jött le akkor mit kérdezek
2020. jún. 16. 12:28
 29/39 anonim ***** válasza:
86%

🙄

De mit vártál? Nem is láttad a gyereked csak párszor, le is nézed őket. Nyilván nem ezt akarják neki, akkor sem, ha ti már 20 éve lennétek is együtt.

2020. jún. 16. 12:33
 30/39 anonim ***** válasza:
87%

"Nem nézek le senkit, csak ha már ők ilyenek velem, akkor én is lenézhetem őket."

Most melyik? Lenézed vagy sem?🤦‍♀️ Amúgy azok után, amit itt előadtál, nem csodálom, hogy nem titeket választottak. Finoman szólva se vagy a legélesebb kés a fiókban, ami nem lenne baj, csak mellé még rosszindulatú is vagy.

2020. jún. 16. 13:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!