Miért nem mi lettünk a keresztszülei?
Párom első unokatesójáról van szó, akivel egy év van közöttük. A pasinak lett felesége, gyereke.
Azt hittük, mi leszünk a gyerek keresztszülei, mert lassan 5 éve vagyunk együtt és olyan párt szoktak keresztszülőnek, akik régóta vannak együtt.
És a legnagyobb meglepepetésünkre egyik haverja keresztelte meg, akinek a barátnője kb 2 hete van vele együtt...
Tudom, h le kéne sza.ni de engem bánt, hogy nem minket kért fel, együtt nőttek fel a barátommal szinte.
Sőt, meg se hívtak a keresztelőre...
Nem az alapján választanak keresztszülőt, hogy az adott pár hány éve van együtt.
Ennyi erővel a sógoromékat kellett volna, akik akkor 20 éve voltak házasok.
Inkább a szülők-leendő keresztszülők közötti kapcsolat szorosságán és milyenségén múlik a dolog.
De a megnyilvánulásaid alapján jobb is, ha nem téged választottak.
🙄
De mit vártál? Nem is láttad a gyereked csak párszor, le is nézed őket. Nyilván nem ezt akarják neki, akkor sem, ha ti már 20 éve lennétek is együtt.
"Nem nézek le senkit, csak ha már ők ilyenek velem, akkor én is lenézhetem őket."
Most melyik? Lenézed vagy sem?🤦♀️ Amúgy azok után, amit itt előadtál, nem csodálom, hogy nem titeket választottak. Finoman szólva se vagy a legélesebb kés a fiókban, ami nem lenne baj, csak mellé még rosszindulatú is vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!