Miért nem mi lettünk a keresztszülei?
Párom első unokatesójáról van szó, akivel egy év van közöttük. A pasinak lett felesége, gyereke.
Azt hittük, mi leszünk a gyerek keresztszülei, mert lassan 5 éve vagyunk együtt és olyan párt szoktak keresztszülőnek, akik régóta vannak együtt.
És a legnagyobb meglepepetésünkre egyik haverja keresztelte meg, akinek a barátnője kb 2 hete van vele együtt...
Tudom, h le kéne sza.ni de engem bánt, hogy nem minket kért fel, együtt nőttek fel a barátommal szinte.
Sőt, meg se hívtak a keresztelőre...
Pontosan ezek a kritériumok. Ha ti rendelkeztek ezekkel, akkor egyszerűen annyi, hogy a választott "haver" mégiscsak közelebb áll hozzájuk valamiért.
Egyébként örülj neki, hogy nem ti vagytok a keresztszülők, mert az, ha komolyan veszi valaki, eléggé zsebbenyúlós történet egy életen keresztül és komoly kötelezettségekkel jár.
Az az igazság, hogy az én kislányomnak nem tesómékat választottuk keresztszülőknek (pedig nagyon jó a viszonyunk, házas is ), hanem a férjem nagybátyját és a menyasszonyát.
Tesóméktól megkérdeztem előtte, hogy gáz-e, ha nem ők lesznek a keresztszülők, lesz -e bennük rossz érzés miatta, de csak legyintett, h teljesen mindegy.... Nálunk ilyen volt.
Szerintem annyira nem fontos a mai világban ez a keresztszülős dolog. Amúgy a tesómnak 2 gyereke van, és egyiknek sem vagyok a keresztanyja.. de nem zavar cseppet sem, teljesen mindegy, nem befolyásolja a hozzáállásomat vagy a hozzájuk állásomat a dolog.
Amúgy a keresztszűlők nem feltétlen kell egy pár legyenek. Simán lehet a gyereknek csak keresztapja is, keretszanya nélkül. Így meg hol számít az, hogy ki mióta van együtt valakivel?
Szerintem simán csak komák akartak lenni a haverjával, amihez neked megsemmi közöd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!