Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan legyek zárkózott...

Hogyan legyek zárkózott családtaggal szemben úgy, hogy ne látszódjon rajtam, hogy haragszom?

Figyelt kérdés

Realista vagyok, szörnyen nem bírom elviselni az igazságtalanságot, mégis én vagyok beàllítva mártírnak, hülyének, és aki nem tud semmit. Jó emberismerő vagyok, hamar kiszúrom, ha valaki hülyének néz, és színfalak mögé is átlátok.

Úgy érzem, ideje falat emelnem bizonyos személyek felé. Amit tudok, mert egyébként introvertált vagyok, de hogy csináljam azt, hogy vastag falat is emelek, de ne is látszódjon rajtam, hogy haragszom?

Mert ha látszódik rajtam a harag, akkor megint vita van, hogy "mi bajom", ha kifejezem a nem tetszésemet, akkor megint én vagyok hülye meg aki "mindig pukkad".

2020. jún. 12. 20:04
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!

Bizony, a kapcsolat megszakítása nem opció, mivel családtagról van szó.

A találkozások nem túl gyakoriak, de nem is elkerülhető, és sajnos ebben a pici időben is adódnak nézeteltérések, én sem vagyok olyan, mint az illető, ez a legnagyobb probléma, ezért próbálok falat emelni.

2020. jún. 12. 22:11
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mondd el a problémádat. Magadnak teszel jót vele, meg fogod látni, hogy utána mekkorát nő az önbizalmad és milyen erősnek fogod érezni magad. Ne színlelj, az tönkretesz téged, előbb-utóbb beleroppansz. Sajnos én egész életemben színleltem, színészkedtem az egész családom előtt, mindent titkoltam, csak az időjárásról beszéltünk több mint 30 évig. Bele lehet bolondulni. Az a sok dolog, amit nem mondasz ki, titokká válik benned, és ezek a titkok tönkretesznek. Szóval én azt javaslom, vállald magad, vállald a véleményed, ha megsértenek, haragudj nyíltan. Ha másoknak szabad vitatkozni, akkor neked is megvan ehhez a jogod.
2020. jún. 13. 12:34
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Nehéz válaszolni ha nem tudjuk miért haragszol rájuk, így én azt gondolom mint 8-as. Felületes beszélgetés. Ha belekérdez valami magánügybe akkor semleges válasz után terelés, vagy vissza kérdezel hogy magáról beszéljen. Amint lehetőség van rá és nem feltűnő akkor más emberrel kezdesz el beszélgetni.

Ennek nincs köze ahoz hogy introvertált vagy vagy sem.

2020. jún. 14. 19:02
 14/14 anonim ***** válasza:
76%

Nem vagy koteles talizni vele: csak elmesz es te alakitod igy mindenfele indokkal hogy de a Pista is ott lesz es vele akarsz talizni. Ezek urugyek. Ha valakit nem akarsz latni..azt nem fogod.

Ha meg odamesz: idojaras,allatok,evszakok,fozes stb. Esetleg hozz fel egy szamara kinos temat amitol serul kicsit, ezen elragodik addig amig ott vagy meg meg utana jo ideig. Rolad nem tud meg semmit es kesz.

2020. jún. 15. 00:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!