Akinek elvették az örökségét a családtagok, hogyan tette túl magát rajta?
Figyelt kérdés
A bátyám erőszakkal vett rá még 2012-ben, hogy eladjuk a házat, amit fele-fele arányban örököltünk, anyánknak pedig haszonélvezete volt rajta. A bátyám őt is kényszerítette, hogy írja alá a papírokat. Amióta az a ház nincs, anyám egy szakadt, romos házban lakik, amit épp felújít, én meg a pároméknál. Hogy lehet ezen túllépni? Lesz még valaha olyan hely, amit otthonomnak nevezhetek?2020. máj. 22. 14:45
1/48 A kérdező kommentje:
Azt nem írtam, hogy pénzben is megrövidített, kb 1 millióval kevesebb jutott nekem, mint ami járt volna. Ő tudott venni egy családi házat, az a kevéske, amit meg én kaptam a ház árából, elment anyánk adósságaira. Arra is a bátyám kényszerített, szó szerint.
2020. máj. 22. 14:47
2/48 anonim válasza:
sehogy, mert nem hagyom magam szopatni
3/48 anonim válasza:
Erőszak..? Pisztolyt tartott a fejedhez?
4/48 anonim válasza:
Ha felnőtt létedre hagytad, hogy ezt megtegye veled/veletek, meg is érdemled.
5/48 anonim válasza:
Ne ítélkezzetek már egyből.Lehet fiatal volt mikor ez történt.
6/48 anonim válasza:
Pontosan mi történt, hogy vett rá?
Egyébként szerintem már semmit, bátyádat szard le, élj anyukáddal nyugalomban.
7/48 anonim válasza:
Nem értem. Kést szegezett rád az ügyvéd előtt? Vagy hogy kényszerített?
8/48 anonim válasza:
"Ne ítélkezzetek már egyből.Lehet fiatal volt mikor ez történt."
18 elmúlt.
Itt már mindenki olyan felnőtt a 18. születésnapját követő napon, hogy ihaj.
9/48 A kérdező kommentje:
A történtek előtt 3 hónappal töltöttem be a 18-at. Pisztolyt nem tartott a fejemhez, de az ügyvédi irodában, amikor magunkra hagyott az ügyvéd, hogy megbeszéljük, mi legyen, fojtogatni kezdett. A nyakam napokig lila volt. Nem jelentettem fel, egyébként már bánom. Anyám is ott ült, semmit sem tett.
2020. máj. 22. 16:05
10/48 A kérdező kommentje:
És nem, nem voltam felnőtt a 18. születésnapomat követő napon, sajnos ugye sem az általános iskolában, sem a gimnáziumban nem oktatnak polgárjogot, meg semmit. 18 évesen, gyerekfejjel mit tehettem volna? Persze, nem írom alá a papírokat, de amikor valakinek a keze a torkodon van, és tiszta erőből szorítja kifelé a szuszt belőled, akkor megteszed, akármit is akarnak kicsikarni...
2020. máj. 22. 16:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!