Hogy éljem túl a családi hétvégi nyaralást?
1-es vagyok és most jutott eszembe:
Én a húgomékat hívtam meg étterembe fél éve, hogy kicsit megismerkedjek az új pasijával, akkor mondták, hogy de jó, szeretik is a helyet, lefoglaltam, majd utána lemondták. Nagyon bunkó dolog és elvághatod magad egy életre. Én biztos nem hívom meg újra...
Szerintem legalább egyszer légy partner ebben, sokmindent tükröz a hozzáállás ugyanis. 30F
#9. Vagyok. Mi sehova sem jártunk a családdal mikor gyerek voltam, soha sem ettünk egy asztalnál. Rendes étteremben 23 évesen voltam először mikor már megengedhettem magamnak. Csak arra akarok kilyukadni hogy még jóval később is feszélyezetten éreztem magam helyzetekben, pl mikor egy exem családja meghívott vacsorára. Nagyon kellemetlen volt, teljesen más volt mert ők egyetemet végzett család volt plusz a vacsora olyan volt mint egy annak álcázott kihallgatás 😏 Az én szüleim pedi egyszerű munkásemberek.
Szóval én se rajongók az erőltetett programokért a kapcsolat kezdetekor, de egyszer megteheted a barátod ért. Lehet hogy kiderül hogy a szülők jófejek és te is feloldódsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!