Ex-probléma. Nagyon szenvedek, hogy a barátom exe jobb, mint én, mit tegyek?
Barátommal 2 éve vagyunk együtt. Az exe egy nőért (!) hagyta ott még anno. Egyik probléma, hogy a barátom baráti társaságába ugyan már sikerült beilleszkednem, de még mindig nem fogadtak el úgy, mint a barátom ex barátnőjét. Az anyósom úgyszintén nem, habár jóban vagyunk. A barátom exét mindenki úgy tartja számon, mint magát, a csodát. Gyönyörű, csodás alakkal, kedvességgel, iszonyat erős nőiességgel. Ő rendszeresen eljön még a társaságunkba és hozza a csaját is. Mikor először megláttam, még engem is lenyűgözött, olyan elbűvölő. Barátomnál még ott vannak a közös nyaralásos fényképek egy dobozban, meg csomó más emlék is, ilyen első közös mozizásból megtartott jegy stb. Most tudom, hogy azzal fogtok jönni, hogy ne nyavalyogjak, enyém a pasi, az a lényeg, de engem nem fogadnak el és nem tisztelnek úgy, mint az exét, pedig én is kedves vagyok, meg mindenhez hozzászólok. Én nem vagyok olyan szép, mint az a nő, ez egyértelmű, se olyan vonzó. Oké, a barátom szeret, de még mindig az exe által nyújtott "csodában" él, legalábbis az emlékei által. Voltatok már hasonló helyzetben? Mit tegyek, ha felemészt ez a dolog?
27/N
Szia!
Teljesen érthető a problémád. Hasonló helyzetben ugyan még nem voltam, de szerintem ezt semmiképp sem szabad magadban tartanod, mert mint mondtad, fel fog emészteni. Mivel barátoddal már ennyi ideje jártok, (elvileg) egyértelmű, hogy akármit megtudtok beszélni. Ülj le vele, és mondj el neki mindent, hátha előrébb juttok. Mást nem tudsz tenni. Én két és fél éve járok a barátommal, és ha valami nagy léleknyomó gondom van, gond nélkül el tudom mondani Neki. Próbáld meg, én sok sikert kívánok, és mihamarabbi javulást ezen a téren! Légy boldog!
18/L
Szia!
Ha ez a csaj tulképp most egy csajjal jár, akkor meleg.
Ilyen szempontból nem tényező, mint "ex".
Nem gondolod, hogy azért ez túlzás, hogy a párod ese egy csajért otthagyja őt? Ha én pasi lennék, biztos elgondolkoznék azon, hogy "hopplá, lehet nem is szeretett??". Vagy miért nőt fogott magának? Eleve bi volt?
Na jó, ebbe ne menjünk bele.
De mindenesetre lehet vki bármennyire gyönyörű is, valami nem 100%as az ilyen nemi vonzalmat váltó ember önértékelésében.
Igen, mint az utolsó is mondta... Ezért is meg KELL vele ezt beszélned!! Az csak segíthet, akármi is lesz belőle.
Első voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!