Akinek eltünt a családjában valaki? és ha igen hogy történt?
10:11 vagyok.
Igen utánnad néztem. és tényleg debil vagy.Mi van kislány, vernek a szüleid, vagy miért csinálod ezt? Egy szülőnek az a legrosszabb, ha a gyereke eltűnik, biztos minden megfordult a fejükben. És neharagudj, de tudod-e, hogy egy 13éves kislánynak milyen veszélyes is lehet a nagyvárosban kószálni egy felnőtt nélkül? Arra nem gondoltál, hogy esetleg egy részeg idióta megerőszakol? vagy rosszabb, ha van ennél rosszabb....
Nos, nagyon ajánlom, hogy ezúttal ne tűnj el. Sajnálom a szüleid..... ha meg feltűnési viszketegséged van, akkor csinálj vmi olyat, ami miatt tényleg felnéznek rád, keresd meg a tehetséged, és azt bontakoztasd mindenki javára. Ennyi.
11.00:)
majd ha apád végig húz az utolsó szál cigiért a buszmegállón, akkor nemtudom hogy te mit tennél.
amúgy amit említettél megtörtént. és? élek... amúgy meg 13 évesen kihúztam 2 hónapig, szal nem vagyok egy elveszett gyerek:)
és nem feltűnősködni akartam, pont hogy eltűnni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!