Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Elsősorban...

Mit csináljak? Elsősorban idősebbek. Lent

Figyelt kérdés

Az a baj, hogy nagyon hülye voltam tegnap este..kicsit sokat ittam. egyik barátnőm anyukájának volt névnapi bulija, ott voltak anyumék is. A helyzet az, hogy én viszont nem fogtam magam vissza az ivást illetőleg. Jól éreztük magunkat, mindenki táncolt. Amikor mentünk volna haza barátnőmék mondták, hogy maradjak ott náluk (az anyukája is), de a nevelőapám hallani sem akart róla. Szóval én is mentem haza és végig az hallgattam hazafele úton, hogy a nevelőapám ordít anyummal, hogy nem lehet ennyire hülye mert biztosan terhesen mennék haza. Én tudom, hogy annyira tudtam magamról, hogy nem csináltam volna semmi hülyeséget de ő ezt úgysem hinné el. Tudniillik kicsit konzervatív. Este azt mondta, hogy majd ma megbeszéljük de ki sem merem rakni a lábam a szobámból..félek.

És tudom, hogy jogosan fognak leszidni, de most annyira nyomorultul érzem magam és nem tudom mit csináljak vagy mit mondjak neki.

2010. júl. 31. 11:34
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Gondolom most először fordult elő. Menj ki beszélgetni a nevelőapukáddal, hallgasd végig, majd mondd el, hogy nagyon szégyelled magad, és hogy nem fordul elő többet ilyen. Kár ezen ennyit aggódni, megtörtént úgysem tudsz rajta változtatni, legközelebb odafigyelsz!

A válaszolóknak: felesleges ennyire neki esni, csak bontogatja a szárnyait, nem a te dolgod, hogy egy monitor elől elkezd nevelni, és kijelentsd, hogy mekkora felelőtlenség ez, hogyan is képzeli. Bízzátok a szüleire a nevelést, nektek felesleges ezzel törődni.

Mindenki téved, és inkább úgy vigye túlzásba az ivást, hogy vigyáznak rá, mint teljesen egyedül, így legalább már látja hol a határ, de nem lett belőle semmi baja.

2010. júl. 31. 11:56
 12/13 anonim ***** válasza:
11.55-ös. Minden ember máshogy éli meg a dolgokat. Vannak köztünk erősebbek és gyengébbek. Te bizonyára erős vagy, de sokan vannak olyanok akik nem bírnak egy kis feszkót sem. Ezért van ennyi alkesz ebben az országban.
2010. júl. 31. 12:14
 13/13 anonim ***** válasza:
Látom téged is zargatnak a szüleid a terhességgel 15 évesen....pedig nem kellene.A szüleid sosem fogják rólad azt gondolni,h van teljes belátásod és felelősséged....azért csak bizonyíts feléjük...
2010. júl. 31. 14:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!