A szakítás utáni kibékülést követően jobb lett a kapcsolatotok?
nem lett jobb... ami nem megy azt nem kell eröltetni. Visszaestünk ugyan oda, és jöttek a bajok ismét.
11:11 énis utálom az ex pasijaimat, kivéve a mostanit:)
Biztosan ellenszenvessé váltál nekik, vagy rossz emlékük van rólad.
11:19 vagyok
hát figyelj ez már a felmelegített káposzta esete... ha valaminek vége és újrakezditek az már úgysem lesz az igazi. És ami baj volt addig az ezután is az marad! Képmutatás lesz!
Van amikor jó a felmelegített káposzta,van amikor nem...van amikor egyszerűen csak nem vagytok még elég érettek egymáshoz, van,hogy tényleg nem illetek egymáshoz.Nekem volt mindkét fajta.
A párom 7 éve barát, de az elején próbálkoztunk.15 évesen elég buták voltunk és éretlenek, 3 hónap után szakítottunk, de barátok maradtunk,vagyis inkább haverok.Közben jöttek mentek az életünkben a fiúk,lányok, nekem volt közben is felmelegített káposzta, de nem ment, viszont a kapcsolatunk jó maradt...aztán 19 évesen Vele,ismét összegabalyodtunk és működni kezdett...már majdnem 3 éve vagyunk együtt,van egy kislányunk, augusztus végén összeházasodunk, tehát van ami működik, van ami nem.Meg kell próbálni, nem a közhelyek alapján kell élni:)
Több mint egy éve együtt vagyunk. Tegnap megbeszéltük, hogy külön jobb lenne.
Én megbántam, békülni szeretnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!