Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Olyan szomorú vagyok, de...

Olyan szomorú vagyok, de vajon normális ez?

Figyelt kérdés

Én egy 20 éves lány vagyok és most lett egy munkám, de el kell költöznöm, mert 40km-re van, pároméknál fogok lakni, megkaptuk a felső szintet. De én annyira szomorú vagyok, a sírás kerülget egyfolytában, hogy itthon kell hagyni a családomat. :( Nem vagyok rá felkészülve úgy érzem. Nagyon ragaszkodom a szüleimhez. Belehalok úgy érzem. De minden szombaton haza kell majd jönnöm mert sulim van akkor. Szóval végül is sűrűn látom majd őket. De nagyon fáj. Itt ülök és sírok most is, megszakad a szívem.

Kérlek ne szóljatok le.

2010. júl. 30. 21:04
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
73%

A válasz írója 85%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 22:09

Nem kéne leoltani a kérdezőt,mert Ő egy családcentrikus lány és a szülei a legfontosabb számára,ahogy kiveszem...

Te meg más értékrendszerrel élsz,tartsd tiszteletben másd érzéseit és ne böffögj bele,hülyeségeket,ha már jó dolgodban nem tudsz mit kezdeni magaddal....

2010. júl. 30. 23:03
 22/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2010. júl. 31. 07:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!