Összejönnétek egy vakfiúval? Aki balesetben vakult meg. Teljesen normális nincs semmi baja.
Ha teheted, nézd meg a Maszk című filmet, 1985-ös, Cher főszereplésével.
Ebben egy torz arcú, gyógyíthatatlan beteg fiú egy vak lánnyal ismerkedik meg és szerelmesek lesznek.
Nagyon szép film.
Nálatok más a helyzet. Te fiatal vagy még nagyon, vannak kételyeid, mivel te ép vagy, a fiú pedig sérült.
Mégis azt gondolom, ha nem is tart tovább ez a kapcsolat esetleg pár hónapnál, mégis, mindketten olyan élményekkel lesztek gazdagabbak ezalatt, hogy egész életetekre kihatással lehet. Megtanultok értékelni és elfogadni.
Aztán persze bármi lehetséges... Csak gondold át, fel tudnád-e őt vállalni? Igaz, hogy neked jobban kellene figyelned rá testi szinten, de valószínűleg tőle olyan figyelmet fogsz kapni lelki szinten, amit senki mástól.
31/N, én igent mondanék, de ez a te döntésed.
igen!ha értékes ember mint más,ő is ugyanugy ember.én még akár tolokocsis,vagy félkaru vagy lábu....
ma láttam egy tolokocsis pasit,meg régeben helyes pasi volt.Megsajnáltam amiért így kell élnie,de erős embernek látszott.én nem bánám meg ha vele lennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!