Mennyire okoz egy gyerek életében traumát felnőttként ha kb 20 éves koráig az anyjával aludt mert nem volt szoba?
"Attól függ, milyen a nevelés."
Ezt kifelejtetted odaírni. Én erre szavazok.
Én is 20 évig együtt aludtam anyámmal mert nincs külön szobám, és csöves a házunk, ami nagy traumát okozott, senkit nem mertem felhozni, barátom nem volt sose, mert irtó szégyelltem, mondhatni úgyis hogy az életemet szégyelltem, nekem nem lehetett soha külön szobám, normális házunk, normális körülményekkel (pl olyan volt hogy kályhával fűtöttünk ami nagyon büdös volt és füstölte a lakást, télen lavórba kellett fürdeni mert a lepusztult fürdőnkben nem volt fűtés, egerek és stb) azóta messze költöztem
De ha most haza mennék ugyanúgy nem aludnék egyedül pedig mindjárt 22 leszek és minden maradna a régi
Jelentem itt vagyok 22 evesen, ha eppen nincs szorgalmi idoszak meg mindig egy szobaban lakunk amikor hazakoltozom es elek, nincsenek traumaim sem, koszonom :D
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!