Nagyon elvagyok keseredve. Tényleg ennyire szerencsétlen lennék?
17 éves vagyok. Kb. fél éve lett vége egy kapcsolatomnak. A családomnak sosem mutattam be a srácot. Anyukám tudta, hogy találkozgattam a sráccal, de nővérem nem.
Azóta nem volt kapcsolatom.
Valamelyik nap nővéremmel kettesben voltam, és megkérdezte, hogy "neked van most barátod ?" Mondtam neki, hogy nincs, de egyenlőre nem is kell".
Erre ő rávágja, hogy "miért nincs? nem érdeklődnek irántad? vagy mi? vagy te nem akarsz semmit? "
mondom "nem azért, hanem csak én nem akarok most.."
Igazából sosem éreztem magam szépnek, ő pedig ezzel jön, hogy nem érdeklődnek irántam.
Igaz, van 1-2 srác, aki találkozgatni akar, de én nem akarok kapcsolatot a gazdasági helyzetünk miatt. Mindig szégyelltem.
Hülyeség ez az egész, és majd nem foglalkozok később ezzel, vagy igazam van?
L 17
Én 31 évesen ismertem meg a férjemet. Te 17 vagy... :)
33N
Itt a nyár,járj társaságba,szórakozni,a többi jön magától!
Nem vagy szerencsétlet!
Ha nem akarsz kapcsolatot nem kell, majd alakul magától... Ha olyan valaki jön akit tényleg akarsz, úgysem gondolkodsz majd. Az pedig, hogy nem éltek a legjobb körülmények közt, ne zavarjon, egyetértek az előttem szólóval, nem kell hazavinni a srácot amíg nem lesz valami komolyabb, akkor meg már úgysem ezen fog múlni... Fel a fejjel!
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!