Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Időhiany megoldása hogyan ?

Időhiany megoldása hogyan ?

Figyelt kérdés

Messze találtam munkát ,Két órától több az út ,este már nem lesz idom semmire hogy oldja meg más ?? H kaja legyen és a csaladdal is törődve

Nem kotekedest hanem tanácsokat várok

#Idöhiany
2020. máj. 27. 11:40
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Ezt a lehetőséget kizárhatjuk mert éjszakás után aludnia kell,kar ezt szajkózni mert ha nem alussza ki magát és a melóba ront el valamit akkor nagy baj lehet ,kiemelt veszelyessegu vegyi üzemben dolgozik.
2020. máj. 27. 12:15
 12/26 A kérdező kommentje:

FagyAsztok le amit tudok meg a rendeles ...hambi gyros pizza eddig ami lehetőség.

Van helyen suli menza de sosem ették meg így nem hordjuk a kaját.

2020. máj. 27. 12:17
 13/26 anonim ***** válasza:
Ha nem eszik meg a menzat, akkor teljesen felesleges is arra penzt kidobni. A rendeles is jo, esetleg melle gyumolcs, az is nagyon fontos. Kedvenc kajakat lefagyasztani es pillanatok alatt megvan.
2020. máj. 27. 12:26
 14/26 A kérdező kommentje:

Az ingyenes lenne mert iskolások.

de nem ették meg így el sem hozzuk tényleg ízetlen dolgok és Mini adag.

2020. máj. 27. 12:27
 15/26 anonim ***** válasza:
Na az jo, ha amugy ingyenes! En meg ott tartok, hogy ebedbefizetes. :-D Mondjak, hogy izetlen, mert nem hasznalnak sot. Hat, anelkul sajnos ehetetlen pedig.
2020. máj. 27. 12:34
 16/26 anonim ***** válasza:
93%
Én megértem, hogy ő éjszakás, de az éjszakás műszak ELŐTT miért nem tud megfőzni?
2020. máj. 27. 12:38
 17/26 A kérdező kommentje:

Mert kb felkel fürdik készül és indulhat is.....

akkor szokott segíteni az online sulis dolgokban nekik ami marad ideje

a többit én :)

2020. máj. 27. 12:40
 18/26 A kérdező kommentje:

Nemtudom mi a jobb ha tanul velük

Vagy ha mosogat addig xd

Ha ő főzne hetekig moslékot ennenk mire beletanulna 😀

2020. máj. 27. 12:41
 19/26 anonim ***** válasza:
100%

Igen, aludja ki magát, aztán főzzön. Vagy főzzenek együtt a gyerekekkel. Készítsék elő a főznivalót - krumplihámozás, lencse beáztatása, hús megfűszerezése -, neked csak készre kell csinálni.

Pár virslit megsütni vagy összedobni egy tojásos lecsót pedig apának is menne. Nem ördögtől való munka.

2020. máj. 27. 12:43
 20/26 anonim ***** válasza:
95%

Szóval ő dolgozik 8 órát, a maradék idejében alszik és fürdik?

Te dolgozol 8 órát, plusz 2 órát utazol is, de a főzés a te dolgod lenne pluszban? Hmmm.

2020. máj. 27. 12:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!